Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Kappa
39   175
39   235
81   367
51   387
58   327

Opera hemma i soffan

Opera hemma i soffan
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Malmö Opera

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Man längtar ju verkligen efter att kunna uppleva kultur på plats igen, att gå och se musikaler, opera, bio med mera. Men vi får hålla ut lite till och så länge får vi uppleva detta hemifrån istället så gott det går.

Malmö Opera erbjuder livestreaming och ikväll ska jag se operan Circus Days and Nights hemifrån soffan. Det är en helt ny genre, cirkusopera, som Malmö Opera presenterar tillsammans med Cirkus Cirkör. Föreställningen är komponerad av den kända tonsättaren Philip Glass.

Cirkus Days and Nights är baserad på Robert Lax diktsamling som bär samma namn. Den handlar om hur han som en ung reporter slog följe med ett cirkussällskap i Amerika under 40-talet och fascinerades av cirkuskonsten och akrobatiken. Cirkusen blir en metafor för livet med allt vad det innebär.

Det ska bli väldigt spännande att se föreställningen och jag tror det kommer bli en bra upplevelse även hemifrån. På min Instagram har jag nu en tävling där man kan vinna en streamingbiljett till någon av de kommande föreställningarna. Ni hittar tävlingen här.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?