Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Blus
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Blus
Skjorta
Kavaj
5   32
80   329
47   381
58   322
50   352

Besök i nya lägenheten

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Lägenheten vi köpt får vi tillträde till 15 juni. Det är SÅ snart ändå. Det kliar i fingrarna… visningen vi var på var ju ungefär 10 min lång så det känns så spännande att snart få uppleva den som ägare. Vi har faktiskt bokat in ett besök i nya lägenheten på fredag, säljaren är verkligen trevlig och tillmötesgående vilket känns mycket bra.

Jag är så exalterad att få komma dit igen. Den här gången ska jag ta egna bilder så jag kan visa er lite mer. Anledningen till att vi ska dit på fredag är framför allt att vi funderar på att göra viss renovering samt köpa en del hyllor och annat som nuvarande ägaren haft.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?