Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Kavaj
20   190
80   360
51   384
58   326
52   354

Vinprovning till bröllopet

Hej fina. Igår kväll kom Niklas och Frida hit för middag och lite vinprovning till bröllopet. Vi provade två mousserande och två vita och har nog kommit fram till åtminstone ett bubbel och ett vitt vin. Vi var faktiskt helt överens om bubblet och hyffsat överens om det vita. Jag är ju egentligen mer för rött vin som vi också ska ha såklart me tänker att mina läppar och tänder inte blir så fina på bild om jag dricker rött. Får se lite hur jag gör :).

Gårdagens förrätt var Toast Skagen där jag fick en glutenfri variant med romansallad istället för bröd. Sedan åt vi moules marinieres till varmrätt och jordgubbar med grädde till efterrätt. Mycket trevligt kväll! Idag blir det mer bröllopsplanering här hemma. Dags att börja tänka lite mer på plan B även om det tar emot lite…

Ha en underbar söndag!Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   1 juni, 2021 / 06:45

   Det var verkligen mysigt 🙂

Kommentera


Söker du efter något?