Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
11   66
80   331
47   382
58   323
50   353

Lördagsplaner

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Jag sov elva timmar inatt, så skönt att få sova tills man vaknar. Känner mig utvilad. Igår jobbade jag elva timmar, gör sällan det på fredagar. Vi hade en lugn kväll här hemma med tacos och film.

Idag skiner solen (än så länge) och vi har gått en promenad i Västra Hamnen och handlat lite till ikväll. Frida och Niklas kommer hit och ska hjälpa oss smaka potentiella viner till bröllopet. Vi tänkte laga moules marinieres också:) . Det ska bli trevligt!

Måste sätta igång med städningen nu. Ha en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?