Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kjol
Blus
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Klänning
41   273
40   287
81   368
51   389
58   328

Att slippa karantän

Hej fina. Hoppas ni mår bra. När Carl hade konstaterad Corona isolerade vi oss båda här hemma en vecka, tills vi båda testades negativt. Det var SÅ skönt att få komma ut sen. Det här med att vara i karantän hemma var inte min grej (men viktigt såklart) då jag blev lite som ett rastlöst barn.

Igår var första gången jag träffade Anna på länge. Äntligen fick vi tid att umgås och ta igen allt vi missat i varandras liv. Ja det händer mycket på en vecka för oss båda. Många spännande saker som händer i våra liv. Vi sågs i Västra Hamnen där vi köpte kaffe på Espresso House och sedan strosade där längs vattnet. Vi kände för en längre promenad så efter att ha gått fram och tillbaka där gick vi även längs Ribban.Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Alex
  21 maj, 2021 / 08:41

  Oj, har mosat att Carl varit sjuk! Skönt att höra att du verkar klarat dig (i alla fall utan symptom) och att Carl fick så lindrigt ändå!

  • mariabusck
   Författare
   1 juni, 2021 / 06:45

   Ja jag skrev inte så mycket om det. Han var dålig några dagar men klarade sig ändå bra 🙂

Kommentera


Söker du efter något?