Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
78   322
45   378
57   320
49   351
59   467

Picknick med god mat och dryck

Hej fina. Härom kvällen när jag och Carl gick en promenad såg vi många sällskap ha picknick i Slottsparken och Kungsparken. Det såg så himla trevligt ut så planen var att vi också skulle ha vår date night utomhus igår. Men vädret var tyvärr inte lika fint. Vi hade packat picknickväskan med filt, snacks, mat och vitt vin men fick ändra våra planer när det ena stunden var soligt och andra ösregn. Vi fick köra vår “picknick” i vardagsrummet istället.

Jag ansvarade för själva matprojektet igår. Det blev stekt aubergine med burrata, tomatsås och sallad. Perfekt mat för vår och sommar. Även det vita vinet, Casal Garcia Vinho Verde från den portugisiska vinproducenten Aveleda, passade perfekt för denn här typen av mat. Ett riktigt sommarvin med lite lägre alkoholhalt! Det är visst det mest sålda Vinho Verde. Väldigt fruktigt och fräscht vin.

Vi drack nyligen ett rosévin från samma producent, Casal Garcia Rosé. Jag har aldrig varit något stort fan av rosévin men de senaste året har jag testat några jag gillar. Även detta vin var väldigt fruktigt och passade perfekt till plockmat. Också ett somrigt vin! 🙂 Detta vin har vi en flaska till av så nu hoppas jag att det fina vädret kommer tillbaka och stannar så det kan bli picknickar utomhus. Ha en underbar dag!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?