Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kofta
Klänning
Sandaler
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Linne
Boots
Klänning
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Kappa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Svarta jeans
Klänning
Skjorta
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Jeans
Slacks
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Kavaj
Kavaj
Kjol
Linne
Manolo Blahnik
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Pälsjacka
Väska
Skinnkjol
Kofta
Ankelboots
Knytblus
Knytblus
Satinkjol
Kavaj
Halsduk
Linne med spets
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Pullover
Klännning
Kjol
Kostymbyxa
Linne
Kappa
Väska
Blus
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Cardigan
Skjorta
Stickad klänning
T-shirt
Kavaj
Kofta
Plisserad kjol
Väska
Bag
Skjorta
Kjol
Klänning
Kjol
Cardigan
Sneakers
Klänning
Blå klänning
Klännning
Väska
T-shirt
Klänning
Pullover
Slipover
Klänning
Tröja
Tröja
Väska
Pullover
Klänning
Kofta
Grön klänning
Knytblus
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Byxor
Väska
Kappa
Blus
Skjorta
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Klänning
Byxor
Byxor
Kavaj
Väska
Kavaj
Jeansjacka
Kofta
Pullover
T-shirt
Klänning
Cape
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kjol
Väst
T-shirt
Blus
Väska
Tröja
Skjorta
Stövel
Kofta
Kavaj
Basker
Skjorta
Kofta
Skjortklänning
Kappa
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Känner mig odödlig

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra. För två veckor sedan var jag ju i Stockholm och när jag kom hem söndag kväll hade Carl blivit sjuk. Han tog såklart Covid-test och på onsdagen fick han svar att det var positivt. Som tur är fick han en lindrig variant. Han hade feber i ett par dagar, tappade lukt/smak men återhämtade sig ändå snabbt.

Jag var ju helt säker på att jag skulle bli smittad, jag menar vi bor ihop på 65 kvadratmeter och jag har inte ens försökt hålla avstånd från honom faktiskt. I torsdags hade jag huvudvärk och snuva så jag trodde såklart att jag också fått Corona. Men jag testade mig och mitt resultat var negativt. Jag blev verkligen förvånad och nu känner jag mig typ odödlig. Kan jag vara immun?

Vi har ju båda testat oss flera gånger under året, framför allt Carl som pendlar till Danmark. Jag har testat mig varje gång vid minsta symptom. Aldrig positivt. Eftersom Carl uppenbarligen kunde bli smittad känns det inte som att jag redan kan ha haft det eftersom vi i princip varit tillsammans under hela tiden viruset härjat. Kommer vara fortsatt försiktiga såklart.

Tacksam att vi båda klarat oss så bra som vi har <3.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?