Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Cape
Byxor
Kjol
T-shirt
Klänning
Kofta
Kappa
Svarta jeans
Kjol
Klänning
Halsduk
Tröja
Slipover
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kofta
Rosa kostymbyxor
Grå kavaj
Skjorta
Slipover
Sneakers
Väst
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Plisserad kjol
Knytblus
Klänning
Väska
Bag
Byxor
T-shirt
Linne med spets
Kavaj
Body
Gucciskärp
Blå knytblus
Kappa
Kofta
Kavaj
Väska
T-shirt
Tyllkjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Satinkjol
Kappa
Slingbacks
Klänning
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kappa
Byxor
Slipover
Skjorta
Jeans
Väska
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Cape
Satinkjol
Kjol
Ankelboots
Kjol
Skinnkjol
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Skjortklänning
T-shirt
Kofta
Klännning
Kofta
Slipover vit
Klänning
Linne
Tröja
Skjorta
Blus
Basker
Väska
Boots
Plisserad kjol
T-shirt
Kappa
Pullover
Knytblus
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Väska
Kostymbyxa
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
Sandaler
Klänning
Tröja
T-shirt
Kjol
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Linne
Manolo Blahnik
Väska
Stövel
Pälsjacka
Väska
Kofta
Slacks
Kjol
Skjorta
Blus
Klänning
Kofta
Kavaj
Klänning
Cardigan
Topp
Linne
Blå klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Stickad klänning
Grön klänning
Kjol
Kofta
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kavaj
Blus
Slipover
Klänning
Väska
Kavaj
Klännning
T-shirt
Klänning
Kappa

Känner mig odödlig

God morgon fina ni. Hoppas ni mår bra. För två veckor sedan var jag ju i Stockholm och när jag kom hem söndag kväll hade Carl blivit sjuk. Han tog såklart Covid-test och på onsdagen fick han svar att det var positivt. Som tur är fick han en lindrig variant. Han hade feber i ett par dagar, tappade lukt/smak men återhämtade sig ändå snabbt.

Jag var ju helt säker på att jag skulle bli smittad, jag menar vi bor ihop på 65 kvadratmeter och jag har inte ens försökt hålla avstånd från honom faktiskt. I torsdags hade jag huvudvärk och snuva så jag trodde såklart att jag också fått Corona. Men jag testade mig och mitt resultat var negativt. Jag blev verkligen förvånad och nu känner jag mig typ odödlig. Kan jag vara immun?

Vi har ju båda testat oss flera gånger under året, framför allt Carl som pendlar till Danmark. Jag har testat mig varje gång vid minsta symptom. Aldrig positivt. Eftersom Carl uppenbarligen kunde bli smittad känns det inte som att jag redan kan ha haft det eftersom vi i princip varit tillsammans under hela tiden viruset härjat. Kommer vara fortsatt försiktiga såklart.

Tacksam att vi båda klarat oss så bra som vi har <3.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?