Annons: Shoppa min stil

Satinkjol
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
Stövel
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Slipover
Väska
Tröja
Sneakers
Väska
Skjorta
Kjol
Rosa kostymbyxor
Boots
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Vit blus
Ankelboots
Kappa
Kofta
Väska
Bag
Svarta jeans
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kofta
Kofta
Cape
Kavaj
Väst
Basker
Halsduk
Skjorta
Kjol
Blå klänning
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Blus
Plisserad kjol
Slingbacks
Klännning
Klänning
Kofta
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Väska
T-shirt
Kappa
Jeans
Byxor
Skjorta
Väska
Kappa
Kavaj
Linne
Klänning
Skjorta
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Tröja
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Kappa
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Grön klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
Slacks
Linne
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
T-shirt
Blus
Skjorta
Klänning
Väska
T-shirt
Väska
Kappa
Kavaj
Väska
Kjol
Kofta
T-shirt
Väska
Klännning
Klänning
Kofta
Blus
Satinkjol
Pullover
Stickad klänning
Sandaler
Kjol
Kjol
Cardigan
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
T-shirt
Manolo Blahnik
Cardigan
Kostymbyxa
Kofta
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Linne
Väska
Väska
Byxor
Linne med spets
Väska
Kofta
Jeansjacka
T-shirt
Skjortklänning
Kjol
26   160
73   426
45   358
68   458
46   358

Insomnia.

God morgon fina. Inatt kunde jag verkligen inte sova. När klockan var strax efter ett gick jag upp och satt i vardagsrummet ett tag. Anledningen till att jag inte kunde sova var att det var mycket med bröllopet som snurrade i huvudet. Igår var det exakt två månader kvar och det känns som att det är mycket kvar att fixa. Sedan vet man ju inte i vilken form man kommer kunna ha bröllopet heller och jag gillar inte tanken på att gå över till att tänka plan B och C.

Jag låg och tänkte på allt vi har kvar att ordna. Även om det mest är detaljer kändes det enormt stressigt. Jag gick upp och satte mig med körschemat. Jag skrev in mer detaljerade punkter och frågor för hur vi ska lösa diverse. Jag klickade även hem underkläder, något jag inte alls tänkt på. Haha tänk att jag gjorde detta inatt. Men ibland är det bättre att ta tag i än att bara ligga och grubbla.

Ser fram emot att vila ikväll. Nu blir det en massa kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?