Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Blus
Skjorta
Kavaj
Kappa
41   271
40   287
81   368
51   389
58   328

Insomnia.

God morgon fina. Inatt kunde jag verkligen inte sova. När klockan var strax efter ett gick jag upp och satt i vardagsrummet ett tag. Anledningen till att jag inte kunde sova var att det var mycket med bröllopet som snurrade i huvudet. Igår var det exakt två månader kvar och det känns som att det är mycket kvar att fixa. Sedan vet man ju inte i vilken form man kommer kunna ha bröllopet heller och jag gillar inte tanken på att gå över till att tänka plan B och C.

Jag låg och tänkte på allt vi har kvar att ordna. Även om det mest är detaljer kändes det enormt stressigt. Jag gick upp och satte mig med körschemat. Jag skrev in mer detaljerade punkter och frågor för hur vi ska lösa diverse. Jag klickade även hem underkläder, något jag inte alls tänkt på. Haha tänk att jag gjorde detta inatt. Men ibland är det bättre att ta tag i än att bara ligga och grubbla.

Ser fram emot att vila ikväll. Nu blir det en massa kaffe. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?