Annons: Shoppa min stil

Blus
T-shirt
Kavaj
Skjortklänning
Kofta
Blus
Väska
Väska
Klännning
Byxor
Klänning
Kavaj
Klänning
Jeans
Väska
Pullover
Slipover
Kjol
Skjorta
Klänning
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
tröja
Klänning
Tröja
Kappa
Skjorta
Slacks
Trench coat
Sneakers
Vit blus
Tröja
Väska
Byxor
Kappa
Klänning
Kavaj
Klänning
Cape
Blus
Linne med spets
Kavaj
Kofta
Cape
Grå kavaj
Byxor
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kofta
Manolo Blahnik
Svarta jeans
Kappa
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
Cardigan
Satinkjol
Kjol
Klänning
Väst
Kappa
Linne
Kofta
Slipover
Kavaj
Byxor
Body
T-shirt
Skjorta
Skinnkjol
Kavaj
Stickad klänning
Slipover
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Knytblus
Pälsjacka
Stövel
Kofta
Kjol
Bag
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Topp
Klänning
Klänning
Linne
Kappa
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
Kappa
Skjorta
Jacka
Klännning
Kjol
Grön klänning
Kofta
Kappa
Blå klänning
T-shirt
Linne
Pullover
Väska
T-shirt
Slipover vit
Knytblus
T-shirt
Linne
Tweedkavaj
Gucciskärp
Väska
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Satinkjol
Knytblus
Cardigan
Klänning
Skjorta
Slingbacks
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Tröja
T-shirt
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Blus
Blå knytblus
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Boots
Skjorta
Blus
Basker
Pullover
Kofta
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Topp
Väska
Kjol
Stickad klänning
Tröja
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Tweedklänning
Halsduk
Slipover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Kjol
klänning
T-shirt
Sandaler
Kjol
Väska
Tröja
tröja
Klänning
Knytblus
Väska
Kofta
Kavaj
T-shirt

Bröllopsplanering i dessa tider

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänk att det idag är mindre än en månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten. Ser SÅ mycket fram emot det. I dessa tider är det perfekt att ha projekt på hemmaplan. Och på tal om hemmaplan. Den här helgen har vi verkligen spenderat hemma. Vi har planerat en hel del för bröllopet. I den mån det nu går att planera.

Jag måste erkänna att jag lyckats hålla mig väldigt positiv men nu börjar det kännas att 17 juli närmar sig och att man kanske måste tänka ut någon slags plan B och plan C. Samtidigt ser statistiken bra ut, bättre än förra året och då hade det ju funkat med bröllop i juli. Jag hoppas fortfarande men nu behöver vi börja tänka lite praktiskt också…

Jag hade i alla fall avstämning med vår bröllopskoordinator Linn för några dagar sedan. Vi gick igenom checklistan och det börjar se bra ut även om det finns vissa punkter vi kanske ligger lite efter med. Men vissa grejer tycker jag och Carl är mindre viktiga än andra som planerar bröllop kan jag tänka mig. Kändes ändå bra efter samtalet och man fick också lite extra motivation att ta tag i lite saker :).

Jag och Linn pratade även om körschemat och där fick jag bra hjälp med vissa detaljer. Vissa saker hade jag inte alls tänkt på. T.ex hur ska jag hinna kissa under dagen? Haha. Kan ju vara bra att inte vara jättekissnödig under vigselceremonin ;). Sen.. när ska jag hinna äta frukost och lunch? Kan vara bra att inte vara jättehungrig. Många bra råd och tankar och en del kvar att planera för helt enkelt. Ni kan läsa mer om Linn på hennes hemsida där hon även har en grym bröllopsblogg. Spana gärna in Linns Instagram också där hon tipsar och inspirerar om bröllop: L Wedding & Event.

 

 

 

Följ:
Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Looking for Something?