Annons: Shoppa min stil

Topp
Manolo Blahnik
Tröja
Väst
Skjorta
Klänning
Pullover
Linne
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Väska
Klännning
Klänning
Väska
Tröja
Kappa
Byxor
Tröja
T-shirt
Kjol
Kjol
T-shirt
Kjol
Klänning
Blus
Kofta
Plisserad kjol
Blus
Kofta
Väska
Blå knytblus
Kofta
Knytblus
Kavaj
Väska
Kofta
Boots
Plisserad kjol
Klänning
Kofta
Pullover
Kofta
Skjorta
Kjol
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kavaj
Blus
Grå kavaj
Slipover vit
Linne
Kavaj
Sandaler
Byxor
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Kofta
Pullover
Knytblus
Kavaj
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Pälsjacka
T-shirt
Kavaj
Byxor
Linne
Klänning
Klänning
Jeans
Skjorta
Skjorta
Kofta
Väska
Skinnkjol
Linne med spets
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Bag
Kavaj
Gucciskärp
T-shirt
Slipover
Svarta jeans
T-shirt
Kostymbyxa
Slingbacks
Kappa
Väska
Cape
Basker
Klänning
Kofta
Kavaj
Vit blus
Blus
Väska
T-shirt
Satinkjol
Kavaj
T-shirt
Blå klänning
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Sneakers
Kavaj
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Satinkjol
Väska
Ankelboots
Klänning
Byxor
Väska
Rosa kostymbyxor
Grön klänning
Kofta
Klänning
Klänning
Slipover
Klännning
Kavaj
Klänning
Skjortklänning
Cape
Kofta
Kavaj
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Stövel
Klänning
Väska
Kofta
Kappa
Knytblus
Cardigan
Body
Skjorta
Väska
Klänning
Tyllkjol
Kjol
Slipover
Cardigan
Väska
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Slacks
Klänning
Väska
Kappa
Slipover
310   885
45   274
45   330
41   314
59   403

Bröllopsplanering i dessa tider

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänk att det idag är mindre än en månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten. Ser SÅ mycket fram emot det. I dessa tider är det perfekt att ha projekt på hemmaplan. Och på tal om hemmaplan. Den här helgen har vi verkligen spenderat hemma. Vi har planerat en hel del för bröllopet. I den mån det nu går att planera.

Jag måste erkänna att jag lyckats hålla mig väldigt positiv men nu börjar det kännas att 17 juli närmar sig och att man kanske måste tänka ut någon slags plan B och plan C. Samtidigt ser statistiken bra ut, bättre än förra året och då hade det ju funkat med bröllop i juli. Jag hoppas fortfarande men nu behöver vi börja tänka lite praktiskt också…

Jag hade i alla fall avstämning med vår bröllopskoordinator Linn för några dagar sedan. Vi gick igenom checklistan och det börjar se bra ut även om det finns vissa punkter vi kanske ligger lite efter med. Men vissa grejer tycker jag och Carl är mindre viktiga än andra som planerar bröllop kan jag tänka mig. Kändes ändå bra efter samtalet och man fick också lite extra motivation att ta tag i lite saker :).

Jag och Linn pratade även om körschemat och där fick jag bra hjälp med vissa detaljer. Vissa saker hade jag inte alls tänkt på. T.ex hur ska jag hinna kissa under dagen? Haha. Kan ju vara bra att inte vara jättekissnödig under vigselceremonin ;). Sen.. när ska jag hinna äta frukost och lunch? Kan vara bra att inte vara jättehungrig. Många bra råd och tankar och en del kvar att planera för helt enkelt. Ni kan läsa mer om Linn på hennes hemsida där hon även har en grym bröllopsblogg. Spana gärna in Linns Instagram också där hon tipsar och inspirerar om bröllop: L Wedding & Event.

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?