Annons: Shoppa min stil

Topp
Klänning
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Blus
Skjortklänning
Grön klänning
Slipover vit
Byxor
Kjol
Knytblus
Skjorta
Boots
Pullover
Klänning
Kofta
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Kavaj
Bag
Pullover
Kofta
Väska
Cape
Kofta
Kappa
Kappa
Slipover
Stickad klänning
Väska
Linne
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Tröja
Jeans
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
Cardigan
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Tröja
Grå kavaj
Vit blus
Väska
Kavaj
Stövel
Klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Kofta
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Kavaj
Slipover
Kavaj
Klänning
Kjol
Basker
Byxor
Blus
Klänning
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Klänning
Skjorta
T-shirt
Byxor
Skjorta
Kavaj
T-shirt
Plisserad kjol
Blå knytblus
Kjol
Kofta
Blå klänning
Tröja
Skjorta
Klänning
Väska
Kjol
Body
Klänning
Slacks
Kavaj
Klännning
Väska
Kavaj
Väska
Linne med spets
Linne
Pullover
Väska
Slipover
Cardigan
Svarta jeans
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Kappa
Kjol
Väst
T-shirt
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Satinkjol
Klänning
Kofta
Blus
Sneakers
Halsduk
Klänning
Väska
Kofta
Klännning
Plisserad kjol
Kavaj
Kappa
Kofta
Slipover
Skjorta
Pälsjacka
Gucciskärp
Väska
Kappa
T-shirt
Linne
Pullover
Skjorta
Kjol
Kappa
Klänning
T-shirt
T-shirt
Väska
Sandaler
Kavaj
Klänning
Klänning
Knytblus
Kavaj
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Cape
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
Väska

Bröllopsplanering i dessa tider

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänk att det idag är mindre än en månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten. Ser SÅ mycket fram emot det. I dessa tider är det perfekt att ha projekt på hemmaplan. Och på tal om hemmaplan. Den här helgen har vi verkligen spenderat hemma. Vi har planerat en hel del för bröllopet. I den mån det nu går att planera.

Jag måste erkänna att jag lyckats hålla mig väldigt positiv men nu börjar det kännas att 17 juli närmar sig och att man kanske måste tänka ut någon slags plan B och plan C. Samtidigt ser statistiken bra ut, bättre än förra året och då hade det ju funkat med bröllop i juli. Jag hoppas fortfarande men nu behöver vi börja tänka lite praktiskt också…

Jag hade i alla fall avstämning med vår bröllopskoordinator Linn för några dagar sedan. Vi gick igenom checklistan och det börjar se bra ut även om det finns vissa punkter vi kanske ligger lite efter med. Men vissa grejer tycker jag och Carl är mindre viktiga än andra som planerar bröllop kan jag tänka mig. Kändes ändå bra efter samtalet och man fick också lite extra motivation att ta tag i lite saker :).

Jag och Linn pratade även om körschemat och där fick jag bra hjälp med vissa detaljer. Vissa saker hade jag inte alls tänkt på. T.ex hur ska jag hinna kissa under dagen? Haha. Kan ju vara bra att inte vara jättekissnödig under vigselceremonin ;). Sen.. när ska jag hinna äta frukost och lunch? Kan vara bra att inte vara jättehungrig. Många bra råd och tankar och en del kvar att planera för helt enkelt. Ni kan läsa mer om Linn på hennes hemsida där hon även har en grym bröllopsblogg. Spana gärna in Linns Instagram också där hon tipsar och inspirerar om bröllop: L Wedding & Event.

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?