Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Stickad klänning
Byxor
Slacks
Tröja
Kappa
Tröja
T-shirt
Vit blus
Kofta
Blus
Cardigan
Kofta
Klänning
Kofta
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Linne
Väst
Klänning
Satinkjol
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Väska
T-shirt
Kofta
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Klänning
Slipover
Skinnkjol
Pullover
Väska
Kjol
Klänning
Boots
Kavaj
Skjorta
Svarta jeans
Halsduk
Sandaler
Kofta
Väska
Väska
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Byxor
Blus
Linne med spets
Väska
Väska
Grå kavaj
Kofta
Manolo Blahnik
Väska
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kjol
Klännning
Väska
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Linne
Blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Kofta
Blå klänning
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Klänning
Väska
Kappa
Pullover
Kjol
T-shirt
Basker
Ankelboots
Väska
T-shirt
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Grön klänning
Klänning
Cardigan
Stövel
Kappa
Jeans
Bag
Pullover
Sneakers
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Pullover
Jeansjacka
Väska
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
T-shirt
Cape
T-shirt
Kavaj
Klännning
Skjorta
Klänning
Knytblus
Skjorta
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kappa
Väska
Linne
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Bröllopsplanering i dessa tider

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Tänk att det idag är mindre än en månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten. Ser SÅ mycket fram emot det. I dessa tider är det perfekt att ha projekt på hemmaplan. Och på tal om hemmaplan. Den här helgen har vi verkligen spenderat hemma. Vi har planerat en hel del för bröllopet. I den mån det nu går att planera.

Jag måste erkänna att jag lyckats hålla mig väldigt positiv men nu börjar det kännas att 17 juli närmar sig och att man kanske måste tänka ut någon slags plan B och plan C. Samtidigt ser statistiken bra ut, bättre än förra året och då hade det ju funkat med bröllop i juli. Jag hoppas fortfarande men nu behöver vi börja tänka lite praktiskt också…

Jag hade i alla fall avstämning med vår bröllopskoordinator Linn för några dagar sedan. Vi gick igenom checklistan och det börjar se bra ut även om det finns vissa punkter vi kanske ligger lite efter med. Men vissa grejer tycker jag och Carl är mindre viktiga än andra som planerar bröllop kan jag tänka mig. Kändes ändå bra efter samtalet och man fick också lite extra motivation att ta tag i lite saker :).

Jag och Linn pratade även om körschemat och där fick jag bra hjälp med vissa detaljer. Vissa saker hade jag inte alls tänkt på. T.ex hur ska jag hinna kissa under dagen? Haha. Kan ju vara bra att inte vara jättekissnödig under vigselceremonin ;). Sen.. när ska jag hinna äta frukost och lunch? Kan vara bra att inte vara jättehungrig. Många bra råd och tankar och en del kvar att planera för helt enkelt. Ni kan läsa mer om Linn på hennes hemsida där hon även har en grym bröllopsblogg. Spana gärna in Linns Instagram också där hon tipsar och inspirerar om bröllop: L Wedding & Event.

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?