Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Blus
Gucciskärp
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
38   160
39   225
81   367
51   387
58   327

Chanel handkräm – La Créme Main

Chanel handkräm – La Créme Main

Hej fina. Jag har på sistone blivit rejält hudvårdsintresserad och lär mig så mycket av tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio, olika hudvårdsgrupper på Facebook, olika magasin och influencers. Mitt badrumsskåp har verkligen fått sig ett lyft. En produkt jag upptäckte genom Anna är en handkräm från Chanel – La Créme Main texture riche. Världens finaste förpackning, god doft och så återfuktande för händerna. Alla egenskaper man vill ha i en handkräm helt enkelt.

Andra handkrämer jag testat har varit betydligt tunnare i konsistensen och jag har känt behov av att ta på mer säkert var och varannan timme. Denna från Chanel kan jag ta på under morgonen. Den går enkelt in i huden och händerna känns lena och återfuktade i stort sett hela dagen.

Du kan köpa den hos Chanel här. Läs alla inlägg om skönhet här. Bildkälla bild 2: Chanels hemsida.

 

Bild: Chanel handkräm


Följ:
Dela

2 Kommentarer

  • mariabusck
   Författare
   1 juni, 2021 / 06:45

   Gör det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?