Annons: Shoppa min stil

Slipover
Klänning
Jeans
Blus
Kavaj
Sandaler
Väst
Klänning
Väska
Kavaj
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Klännning
Bag
Skinnkjol
Väska
Väska
Klänning
Body
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Väska
Slacks
Basker
Väska
T-shirt
Knytblus
Stövel
Väska
Slipover
Slipover vit
Skjorta
Klänning
Kappa
Klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Tröja
Linne
Sneakers
Cape
Halsduk
Kjol
Pullover
Väska
Kjol
Svarta jeans
Väska
Klänning
Knytblus
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kofta
Klänning
Satinkjol
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Blus
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Byxor
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
T-shirt
Grön klänning
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Väska
Slipover
Skjorta
Byxor
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Linne
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Kjol
T-shirt
Kofta
Gucciskärp
Stickad klänning
Blå knytblus
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kjol
Slingbacks
Kjol
Linne
Skjorta
Cardigan
Blus
Kavaj
Plisserad kjol
Pullover
Boots
Kappa
Skjortklänning
Väska
Kappa
Kjol
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Vit blus
Tröja
Klännning
Pullover
Klänning
Klänning
Grå kavaj
Väska
Linne med spets
Blå klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Plisserad kjol
T-shirt
Kofta
Cape
Cardigan
Kavaj
Kofta
Klänning
Ankelboots
Kavaj
Kavaj
Kofta
T-shirt
Väska
Topp
Klänning
Slipover
Kavaj
Pälsjacka
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
T-shirt
Kofta
Kappa

C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling

C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I måndags besökte jag Terese på Kräm Hudvårdsstudio för en ansiktsbehandling. Jag går dit regelbundet för att min hy ska bli så bra som möjligt till bröllopet i sommar. Är det några som kan fixa det är det Terese och Sofia på Kräm. Vilka proffs!

Jag låter Terese helt bestämma vilken behandling som ska göras vid mina besök hos dem. Hon inleder alltid med att analysera min hud, både för att se hur den utvecklats sedan jag börjat gå till dem och för att bestämma vilken behandling som passar bäst. Den här gången blev det en Dermaquest C Infusion peel med avslutande retinol 4%. Behandlingen är perfekt för att få maxad lyster och fräschör – precis vad jag vill ha nu inför vår och sommar, och mitt bröllop såklart!

Peelingen var väldigt behaglig och min hy fick en riktig energiboost. Efter peelingen fick min hy då även retinol som jag nog aldrig testat innan men hört mycket om. Känns som något alla hudvårdsnördar gillar så var riktigt spännande att testa. Och att den är så gul i färgen när den kommer som en ren produkt och inte utblandad med andra ingredienser. Min hy mådde mycket bra efter behandlingen, gick från salongen med ett härligt glow. Terese sa att min hy kunde börja flagna lite nu några dagar efteråt och idag har jag faktiskt gjort det litegrann. Det är helt normalt.

Älskar att besöka Kräm, en så rogivande miljö och min hy har verkligen blivit bättre sedan jag började med behandlingarna hos Kräm samt produkter från Dermaquest som de rekommenderade för min hy. Är ni intresserade av att göra behandlingar hos Kräm hittar ni utbudet och kan boka tid via Bokadirekt.

Ha en underbar kväll fina ni!

 

Bilder: C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?