Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Slingbacks
Cape
Knytblus
Skjorta
Boots
Skjorta
Väska
Klännning
Svarta jeans
Plisserad kjol
Klänning
Vit blus
Byxor
Plisserad kjol
Cardigan
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Pullover
Väska
Jeansjacka
Väska
T-shirt
Klänning
Kappa
Kjol
Linne
Skjorta
T-shirt
Kofta
Linne
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Bag
Väska
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Klänning
Halsduk
Kofta
Kavaj
Kappa
Klänning
Sandaler
Skjorta
Pullover
Stövel
Kavaj
Kofta
Tröja
Klänning
Tröja
Linne med spets
Väska
Skjortklänning
Stickad klänning
Kofta
Satinkjol
Blus
Pullover
T-shirt
Jeans
Skjorta
Kjol
Kjol
Knytblus
Satinkjol
Kofta
Ankelboots
Skjorta
Blus
Klännning
Kofta
Kofta
Kavaj
Kofta
Klänning
Kjol
Byxor
Väska
Väst
Klänning
Pälsjacka
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klänning
Kofta
Tröja
Kappa
Kappa
Skjorta
Cardigan
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
Linne
T-shirt
Grön klänning
Byxor
Slacks
Kofta
Kjol
Väska
Grå kavaj
Basker
T-shirt
Pullover
Kavaj
Slipover
Kavaj
Väska
Byxor
Klänning
Klänning
T-shirt
Väska
Kjol
Sneakers
Väska
Väska
Kjol
Skinnkjol
Knytblus
Blus
Väska
Blå klänning
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
42   249
68   408
46   353
26   313
73   458

C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling

C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I måndags besökte jag Terese på Kräm Hudvårdsstudio för en ansiktsbehandling. Jag går dit regelbundet för att min hy ska bli så bra som möjligt till bröllopet i sommar. Är det några som kan fixa det är det Terese och Sofia på Kräm. Vilka proffs!

Jag låter Terese helt bestämma vilken behandling som ska göras vid mina besök hos dem. Hon inleder alltid med att analysera min hud, både för att se hur den utvecklats sedan jag börjat gå till dem och för att bestämma vilken behandling som passar bäst. Den här gången blev det en Dermaquest C Infusion peel med avslutande retinol 4%. Behandlingen är perfekt för att få maxad lyster och fräschör – precis vad jag vill ha nu inför vår och sommar, och mitt bröllop såklart!

Peelingen var väldigt behaglig och min hy fick en riktig energiboost. Efter peelingen fick min hy då även retinol som jag nog aldrig testat innan men hört mycket om. Känns som något alla hudvårdsnördar gillar så var riktigt spännande att testa. Och att den är så gul i färgen när den kommer som en ren produkt och inte utblandad med andra ingredienser. Min hy mådde mycket bra efter behandlingen, gick från salongen med ett härligt glow. Terese sa att min hy kunde börja flagna lite nu några dagar efteråt och idag har jag faktiskt gjort det litegrann. Det är helt normalt.

Älskar att besöka Kräm, en så rogivande miljö och min hy har verkligen blivit bättre sedan jag började med behandlingarna hos Kräm samt produkter från Dermaquest som de rekommenderade för min hy. Är ni intresserade av att göra behandlingar hos Kräm hittar ni utbudet och kan boka tid via Bokadirekt.

Ha en underbar kväll fina ni!

 

Bilder: C Infusion peel och retinol ansiktsbehandling


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?