Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Kjol
Blus
Klänning
Klänning
23   190
58   405
35   278
36   417
69   467

Hoppas på plan A

Hej fina. Idag är det onsdag och tydligen halvdag. Får se hur det går men ska verkligen försöka ta ledigt efter lunch då jag verkligen haft fullt upp på sistone. Kanske kommer ut på en springtur till och med. Imorgon är jag helt ledig men tänker att jag ska jobba på fredag när många tar ledigt.

Idag har jag möte med vår bröllopskoordinator Linn på L Wedding & Event. Det var ett tag sedan sist, svårt att få till en tid då vi båda är upptagna. Men bra att ha någon som kan titta på vår planering, hur vi ligger till med allt och vad vi bör göra nu och i närtid för att hinna med allt utan att stressa. Nu är det ju en väldigt speciell situation i världen men jag håller mig positiv och optimistisk och hoppas kurvan fortsätter åt rätt håll och vaccineringen flyter på så vi kan ha bröllopet som vi tänkt. I värsta fall blir vi ju gifta utan en fest med många personer, det är ju också fint på sitt sätt <3. Men vi hoppas på plan A fortfarande.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?