Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Klänning
Gucciskärp
11   72
80   332
47   382
58   323
50   353

Vi testar matkasse från Årstiderna

Vi testar matkasse från Årstiderna

Hej fina. Jag och Carl har faktiskt inte testat så många matkassar men det känns ju egentligen som en perfekt grej för oss. Nu testar vi en matkasse från Årstiderna. Vi valde den pescetariska matkassen och valde 4 portioner till varje rätt så det räcker till lunch dagen efter också. Det känns verkligen som att råvarorna man fick hem var riktigt bra, lyxigt!

Igår lagade vi till de första rätten som var vit sparris med färskpotatis, rödspätta och sallad med syrlig kärnmjölksdressing. Det blev verkligen gott. Så lyxigt med vit sparris en måndag ändå ;). Kul att få lite inspiration när det kommer till mat, blir lätt att man lagar till samma rätter som man alltid äter.

Nedan hittar ni receptet i bild, källa för receptet är Årstiderna. Ni hittar alla recept jag delat i kategorin Recept. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?