Annons: Shoppa min stil

Klänning
Pullover
Tröja
Jeansjacka
Kofta
Kjol
Kavaj
Linne
Kavaj
Cape
Väska
Klännning
Jeans
Klänning
Kofta
Kofta
Sneakers
Kofta
Pullover
Kappa
Klännning
Skjorta
Kofta
Klänning
Klänning
Blus
Kofta
Kjol
Kjol
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
T-shirt
Knytblus
Väska
T-shirt
Byxor
Väska
Skjorta
Boots
Tröja
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
Byxor
T-shirt
Pullover
Stickad klänning
Skjorta
Slipover
Satinkjol
Klänning
Klänning
T-shirt
Cardigan
Kappa
Knytblus
T-shirt
Väska
Satinkjol
Kjol
Ankelboots
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Bag
Kofta
T-shirt
Skjorta
Basker
Kofta
Grå kavaj
Kjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kjol
Linne
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Tröja
Väst
Kappa
Blus
Kavaj
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Knytblus
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Linne med spets
Kappa
Plisserad kjol
Väska
Sandaler
Väska
Väska
Vit blus
Kavaj
Kavaj
Cardigan
Klänning
Blå klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Skjortklänning
Svarta jeans
Väska
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Manolo Blahnik
Kappa
Kavaj
Grön klänning
Stövel
T-shirt
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Kofta
Linne
Kappa
Kavaj
Blus
Väska
Byxor
Väska
Slacks
Kofta
Kofta
Väska
Skjorta
26   161
73   426
45   358
68   458
46   358

Jobb och förbereder mig för bröllopet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är jag tillbaka i Malmö efter en härlig helg i Stockholm där vi var sju vänner till Mina som anordnade möhippa för henne. Det blev himla bra:). Nu är det ny jobbvecka och som vanligt har jag mycket att stå i. Jag har jobbat mycket för vår Göteborgsregion nu i vår men i kommer snart gå över till att jobba mestadels för Skåne och utland. Så idag ska jag påbörja en introduktion för en nyanställd i Göteborg som bland annat ska göra det jag gjort för dem nu hittills i år. Och sen är det ju allt annat också.

På lunchen idag ska jag till Kräm Hudvårdsstudio för en ansiktsbehandling. Min hy mår bra just nu känns det som, men såklart vill jag att den ska bli ännu bättre till bröllopet. Får se vilken behandling det blir idag. Efter jobbet ska jag träffa Anna en snabbis för att fota samarbeten och sen ska jag hinna träna också tänkte jag. Bröllopet närmar sig ju ändå med stormsteg så träning, kost, hudvårdsrutin med mera känns allt viktigare.

Jag har även bokat tid för tandblekning och jag tänkte ta tag i naglar snart också. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?