Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kjol
20   190
80   360
51   384
58   326
52   354

Jobb och förbereder mig för bröllopet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Nu är jag tillbaka i Malmö efter en härlig helg i Stockholm där vi var sju vänner till Mina som anordnade möhippa för henne. Det blev himla bra:). Nu är det ny jobbvecka och som vanligt har jag mycket att stå i. Jag har jobbat mycket för vår Göteborgsregion nu i vår men i kommer snart gå över till att jobba mestadels för Skåne och utland. Så idag ska jag påbörja en introduktion för en nyanställd i Göteborg som bland annat ska göra det jag gjort för dem nu hittills i år. Och sen är det ju allt annat också.

På lunchen idag ska jag till Kräm Hudvårdsstudio för en ansiktsbehandling. Min hy mår bra just nu känns det som, men såklart vill jag att den ska bli ännu bättre till bröllopet. Får se vilken behandling det blir idag. Efter jobbet ska jag träffa Anna en snabbis för att fota samarbeten och sen ska jag hinna träna också tänkte jag. Bröllopet närmar sig ju ändå med stormsteg så träning, kost, hudvårdsrutin med mera känns allt viktigare.

Jag har även bokat tid för tandblekning och jag tänkte ta tag i naglar snart också. Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?