Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Kappa
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Klänning
46   250
58   425
35   282
36   420
69   467

Möhippa för Mina

Hej fina. Det har varit riktigt svårt att inte avslöja att jag är i Stockholm för möhippa för finaste Mina. Jag kom hit redan i torsdags och jobbade från hotellet torsdag och fredag. I fredags kväll mötte jag upp Kicki och Karin för att fixa inför lördagen då möhippan ägde rum. Vi pyntade hemma hos Kicki där vi skulle vara på kvällen och la upp planen för dagen lite närmare. Igår var det då dags för möhippa.

Minas blivande Christoffer, som annars bor i Umeå, hade kört ner för att Mina inte skulle misstänka något. Vi överraskade henne vid tiotiden på morgonen och hon hade fortfarande inte klivit upp så vi överraskade henne i sovrummet. Vi hade Britney-tema då Mina älskar Britney Spears. Vi hade alla klätt oss i outfits som Britney och hennes dansare bär i videon …Baby one more time.

Dagen bjöd sedan på guidad tur i Gamla stan, picknick i Hagaparken, middag med kock och drinkprovning hemma hos Kicki, olika lekar med mera. Det var så kul att fira Mina. Några bilder nedan :).Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?