Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Kavaj
41   264
40   285
81   368
51   389
58   328

Digitalt firande

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Fredag och allt! Idag blir det lite kortare arbetsdag då vi ska fira lanseringen av ett nytt koncept. Digitalt firande med kollegorna helt enkelt. Det drar igång kl 15 och sen får vi se lite hur länge det varar. Man har ju vant sig vid digitala möten, after works, konferenser med mera nu.

I helgen blir det lugnt. Eller man har ju mycket att göra egentligen. Bröllopsplanering, flyttfix, administrativt jobb med mitt företag. Men såklart ska man försöka vila och hitta på något. Dock är ju vädret inte det roligaste.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?