Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Knytblus
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Kavaj
Basker
Kofta
Kjol
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Tröja
Bag
Klännning
Slingbacks
Kavaj
Väska
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Cape
T-shirt
Klänning
Kjol
Cardigan
T-shirt
Jeans
Linne
Vit blus
Kjol
Väska
Skjorta
Slipover
Kostymbyxa
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Skjorta
Byxor
Väska
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Väska
Stövel
Kavaj
Skjorta
Sneakers
Väst
Skinnkjol
Klännning
Kofta
Kjol
Klänning
Pälsjacka
Halsduk
Tröja
Klänning
Pullover
Blus
Väska
Kavaj
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Väska
Kappa
Kavaj
Kjol
Väska
Slacks
Kavaj
Pullover
Knytblus
Blus
Pullover
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Tröja
T-shirt
Kappa
Linne
Pullover
Skjorta
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Byxor
Kofta
Grå kavaj
Boots
Kappa
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Kofta
Byxor
Skjortklänning
Byxor
Blus
Kjol
7   27
62   371
29   362
33   384
23   298

Fullt upp, flyttankar och bröllopstankar

Hej fina. Igår hade jag en rejält lång jobbdag, jag vet att det inte riktigt är hållbart att jobba hela dagarna och kvällarna en finns så mycket jag vill få klart nu innan flytt och bröllop kommer alltför nära och jag absolut inte har tid att jobba över. Nu är det maj och det är inte långt kvar tills vi får tillträde till nya lägenheten. 15 juni får vi nycklarna till nya boendet och 17 juli gifter vi oss. Intensiva tider nu.

Jag känner mig optimistisk för bröllopet, vaccineringen verkar flyta på och restriktionerna kommer nog lätta nu i sommar. Men man vet aldrig säkert såklart, vi får se hur många vi kan vara. Jag har faktiskt lyckats hålla mig positiv och inte oroat mig så mycket för att Corona kan påverka vårt bröllop. Kanske för att mitt huvud vart fullt med annat jag har på gång men det har varit skönt att slippa oron. Vi kommer att bli gifta, det är det viktigaste.

Idag är det onsdag och min ambition är att inte jobba mer än tio timmar i alla fall så jag kan ha lite date night med Carl. Ha en underbar dag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?