Annons: Shoppa min stil

Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Boots
Skjorta
Kofta
T-shirt
Sneakers
Blå klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Skjorta
Klänning
T-shirt
Blus
Byxor
Slacks
Väska
Skjortklänning
Ankelboots
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Byxor
Kjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kostymbyxa
T-shirt
Satinkjol
Klänning
Linne
Kavaj
Linne med spets
Vit blus
Kofta
Tröja
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klännning
Väska
Kofta
Knytblus
Väska
Klänning
T-shirt
Cardigan
Väska
Klänning
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Stövel
Basker
Klänning
Kofta
Pullover
Cardigan
Pälsjacka
Kofta
Grön klänning
Kofta
Byxor
Tröja
Kofta
Blus
Väska
Halsduk
Slipover
Satinkjol
Kappa
Klännning
Kjol
Pullover
Kjol
Grå kavaj
Klänning
Jeansjacka
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Jeans
Pullover
T-shirt
Bag
Pullover
Byxor
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Tröja
Kofta
T-shirt
Väska
Väska
Klänning
Väska
Svarta jeans
Kappa
Linne
Blus
Kjol
Cape
Linne
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Skinnkjol
Kjol
Klänning
Väst
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Slingbacks
Klänning
Väska
Kavaj
Sandaler
77   385
95   534
72   471
79   377
75   329

Fullt upp, flyttankar och bröllopstankar

Hej fina. Igår hade jag en rejält lång jobbdag, jag vet att det inte riktigt är hållbart att jobba hela dagarna och kvällarna en finns så mycket jag vill få klart nu innan flytt och bröllop kommer alltför nära och jag absolut inte har tid att jobba över. Nu är det maj och det är inte långt kvar tills vi får tillträde till nya lägenheten. 15 juni får vi nycklarna till nya boendet och 17 juli gifter vi oss. Intensiva tider nu.

Jag känner mig optimistisk för bröllopet, vaccineringen verkar flyta på och restriktionerna kommer nog lätta nu i sommar. Men man vet aldrig säkert såklart, vi får se hur många vi kan vara. Jag har faktiskt lyckats hålla mig positiv och inte oroat mig så mycket för att Corona kan påverka vårt bröllop. Kanske för att mitt huvud vart fullt med annat jag har på gång men det har varit skönt att slippa oron. Vi kommer att bli gifta, det är det viktigaste.

Idag är det onsdag och min ambition är att inte jobba mer än tio timmar i alla fall så jag kan ha lite date night med Carl. Ha en underbar dag!

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?