Annons: Shoppa min stil

Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Blus
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Ljusrosa klänning från Hunkydory

Ljusrosa klänning från Hunkydory
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Hunkydory

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Jag fick hem en superfin ljusrosa klänning från det svenska märket Hunkydory. Klänningen är i 100% viskos och i nyansen lily-rose. Den kommerr helt klart att bli en favorit i sommar när det blivit lite varmare. Jag passade faktiskt på att inviga den en dag när det var lite varmare i Malmö. Jag bar den faktiskt med bara ben tillsammans med svarta skor och svart väska.

Jag minns märket Hunkydory från när jag var yngre och 2020 relanserade de varumärket. Deras plagg är verkligen eleganta, klassiska och tidlösa. Precis min stil. Kläder man kan bära säsong efter säsong och som aldrig blir omoderna. Ni hittar min klänning från Hunkydory här.

Ni hittar fler outfits i kategorin mode. Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?