Annons: Shoppa min stil

Kofta
Pullover
Kofta
Tröja
Blus
Klänning
Kavaj
Byxor
Kofta
Cape
T-shirt
Grå kavaj
Klännning
Byxor
Halsduk
Linne med spets
Skjorta
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Blus
Knytblus
Blå klänning
Basker
Kavaj
Grön klänning
Väska
Väska
Slingbacks
Knytblus
Väska
Kavaj
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kappa
Skjorta
Väska
Vit blus
Väska
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Blus
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
Cardigan
Skinnkjol
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
Skjorta
Knytblus
T-shirt
Väska
Väska
Kappa
Kavaj
Klänning
Stövel
Plisserad kjol
Kostymbyxa
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Kavaj
Tröja
Pullover
Kavaj
Kappa
Byxor
Plisserad kjol
Bag
Satinkjol
Sneakers
Linne
Väst
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Kappa
T-shirt
Kjol
Pullover
Jeansjacka
Kofta
Klänning
Boots
Kjol
T-shirt
Väska
Kofta
Slacks
T-shirt
Byxor
Tröja
Jeans
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kofta
Väska
Sandaler
Pälsjacka
Slipover
Kjol
Skjorta
T-shirt
Väska
Skjorta
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Pullover
Linne
Väska
Väska
Klännning
Kjol
Klänning
Stickad klänning
Satinkjol
Kofta
Linne
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
Kofta
Ankelboots
38   234
41   310
55   373
21   206
54   331

Överraskad med möhippa!

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I lördags trodde jag att jag och Anna skulle till Helsingborg för att hon skulle köpa ett par skor och sen skulle vi ha filmkväll. Men istället blev det min möhippa! Alltså vilken överraskning, jag anade verkligen ingenting. Planen var att jag och Anna skulle fota så jag hade gjort mig i ordning och började undra när hon skulle dyka upp då hon var tjugo minuter sen.

Jag hade gått ner till ingången till vårt trapphus där jag spanade efter hennes bil som jag är van vid. Men så kom hon inte. Jag tyckte jag såg min vän Marie stå utanför huset och tänkte att “oj vad den tjejen är lik Marie, men det kan ju inte vara hon. Säkert någon som ska på visning här i huset”. Jag kunde verkligen inte koppla.

Till slut skrev Anna “Kom ut” och då upptäcker jag att det står sju vänner utanför och jag blir såååå överraskad. Var i riktig chock men var såklart såååå glad. Vi började med att äta lunch, sallader från mitt favoritställe Holy Greens, här på innergården. Sen åkte vi till en dansstudio där vi fick lära oss heel dance. Passar ju mig perfekt och det var SÅ kul! Sen hade de bokat ett stort hotellrum som vi hängde i resten av kvällen. Där blev det god plockmat, en massa dans, fina hälsningar från vänner som inte var på plats med mera.

Jag kan säga så här, jag var lite trött igår. Men wow vilken helg. Så glad och tacksam för mina fina vänner som ordnade detta <3. Inte många bilder som funkar att lägga upp här men bjuder på en gruppbild iaf haha.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?