Annons: Shoppa min stil

Grå kavaj
Klänning
Väska
Vit blus
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kappa
Cardigan
Knytblus
Klännning
Byxor
Väska
Väska
Byxor
Boots
Kofta
T-shirt
Slipover
Manolo Blahnik
Slacks
Väst
Ankelboots
Väska
Kavaj
Sneakers
Basker
Kofta
Väska
Pullover
Jeans
T-shirt
Kofta
Stickad klänning
Tröja
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Väska
Skjorta
Skinnkjol
Skjorta
Skjortklänning
Klänning
Kofta
Bag
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Slingbacks
Kavaj
Halsduk
Klännning
Klänning
T-shirt
Stövel
Skjorta
Kofta
Kjol
Kofta
Skjorta
Linne
Väska
Blus
Kavaj
Väska
Klänning
Skjorta
Pullover
Kofta
Klänning
T-shirt
Linne
Väska
Byxor
Klänning
Knytblus
Kjol
Kavaj
Kavaj
Byxor
Cape
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kofta
Kappa
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Blus
Tröja
Kjol
Tröja
T-shirt
Kavaj
Blus
Skjorta
Kofta
Kofta
Pullover
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Kavaj
Kjol
Kappa
Pälsjacka
Kjol
Knytblus
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Klänning
Kofta
37   262
29   313
33   376
23   297
69   384

Överraskad med möhippa!

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I lördags trodde jag att jag och Anna skulle till Helsingborg för att hon skulle köpa ett par skor och sen skulle vi ha filmkväll. Men istället blev det min möhippa! Alltså vilken överraskning, jag anade verkligen ingenting. Planen var att jag och Anna skulle fota så jag hade gjort mig i ordning och började undra när hon skulle dyka upp då hon var tjugo minuter sen.

Jag hade gått ner till ingången till vårt trapphus där jag spanade efter hennes bil som jag är van vid. Men så kom hon inte. Jag tyckte jag såg min vän Marie stå utanför huset och tänkte att “oj vad den tjejen är lik Marie, men det kan ju inte vara hon. Säkert någon som ska på visning här i huset”. Jag kunde verkligen inte koppla.

Till slut skrev Anna “Kom ut” och då upptäcker jag att det står sju vänner utanför och jag blir såååå överraskad. Var i riktig chock men var såklart såååå glad. Vi började med att äta lunch, sallader från mitt favoritställe Holy Greens, här på innergården. Sen åkte vi till en dansstudio där vi fick lära oss heel dance. Passar ju mig perfekt och det var SÅ kul! Sen hade de bokat ett stort hotellrum som vi hängde i resten av kvällen. Där blev det god plockmat, en massa dans, fina hälsningar från vänner som inte var på plats med mera.

Jag kan säga så här, jag var lite trött igår. Men wow vilken helg. Så glad och tacksam för mina fina vänner som ordnade detta <3. Inte många bilder som funkar att lägga upp här men bjuder på en gruppbild iaf haha.


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?