Annons: Shoppa min stil

Klänning
Skjorta
Klänning
Bag
Kjol
Klänning
Linne
Kavaj
Blå knytblus
T-shirt
Pullover
Knytblus
Klänning
Väska
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Ankelboots
Väska
Satinkjol
Svarta jeans
Kavaj
Klänning
Pälsjacka
Väska
Knytblus
Jeans
Väska
Byxor
Vit blus
Klänning
Cardigan
Linne med spets
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kofta
Cape
Grå kavaj
Skjorta
Kofta
Slipover vit
Väska
Kofta
Pullover
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kavaj
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kjol
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Grön klänning
Blus
Kjol
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Klännning
Kofta
Kavaj
Byxor
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Slipover
Klänning
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Väska
Väska
Kappa
Basker
Skinnkjol
Kappa
Kavaj
Kjol
Blus
Tröja
Body
Slipover
Klänning
Byxor
Blus
Kjol
Klännning
Klänning
Klänning
Stövel
Kofta
Blus
Kappa
Kostymbyxa
Kofta
Boots
Slingbacks
Plisserad kjol
Kofta
Slipover
Kappa
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Väska
Linne
Kofta
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Byxor
Kappa
Kjol
Väst
Väska
Blå klänning
Sandaler
Tyllkjol
Väska
Skjortklänning
Tröja
Väska
Väska
Skjorta
Slacks
Cape
Kofta
Manolo Blahnik
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Topp
Kofta
T-shirt
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Slipover
Halsduk
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Klänning
T-shirt

Överraskad med möhippa!

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. I lördags trodde jag att jag och Anna skulle till Helsingborg för att hon skulle köpa ett par skor och sen skulle vi ha filmkväll. Men istället blev det min möhippa! Alltså vilken överraskning, jag anade verkligen ingenting. Planen var att jag och Anna skulle fota så jag hade gjort mig i ordning och började undra när hon skulle dyka upp då hon var tjugo minuter sen.

Jag hade gått ner till ingången till vårt trapphus där jag spanade efter hennes bil som jag är van vid. Men så kom hon inte. Jag tyckte jag såg min vän Marie stå utanför huset och tänkte att “oj vad den tjejen är lik Marie, men det kan ju inte vara hon. Säkert någon som ska på visning här i huset”. Jag kunde verkligen inte koppla.

Till slut skrev Anna “Kom ut” och då upptäcker jag att det står sju vänner utanför och jag blir såååå överraskad. Var i riktig chock men var såklart såååå glad. Vi började med att äta lunch, sallader från mitt favoritställe Holy Greens, här på innergården. Sen åkte vi till en dansstudio där vi fick lära oss heel dance. Passar ju mig perfekt och det var SÅ kul! Sen hade de bokat ett stort hotellrum som vi hängde i resten av kvällen. Där blev det god plockmat, en massa dans, fina hälsningar från vänner som inte var på plats med mera.

Jag kan säga så här, jag var lite trött igår. Men wow vilken helg. Så glad och tacksam för mina fina vänner som ordnade detta <3. Inte många bilder som funkar att lägga upp här men bjuder på en gruppbild iaf haha.


Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?