Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
14   109
44   165
38   230
41   319
46   401

Valborgsfirande och helgplaner

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Redan fredag och Valborgsmässoafton på det. Jag har egentligen halvdag men har faktiskt riktigt mycket på jobbet just nu så kommer jobba lite längre för att få undan så mycket som möjligt. Allt är ju annorlunda i år men jag kommer träffa några vänner utomhus. Det är vänner som vi träffat sedan Corona bröt ut. Ingen av oss har haft Corona faktiskt. Vi kommer ses i en park och eventuellt vara på en innergård och grilla också. Ska bli trevligt!

Imorgon ska jag umgås med Anna. Vi försöker få till tjejkvällar hos henne då och då. Ofta ses vi ofta snabbt på dagarna för att fota men någon gång i veckan försöker vi ses på kvällen och någon helg då och då kör vi tjejkväll. Vi brukar laga mat, ha filmmaraton och prata om livet. Ha en underbar Valborg fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?