Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Gucciskärp
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Blus
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Skjorta
15   130
44   178
38   234
41   320
46   402

Jobbplaner, bröllopsplaner, flyttplaner

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Alltså det här året går ju så snabbt, lite för snabbt just nu kanske med tanke på allt som är på gång. Jag tycker verkligen att det funkat bra att jobba hemifrån men nu börjar jag längta tillbaka till kontor och kollegor. Hade ett bra möte igår om min roll framåt på jobbet, vilka ansvarsområden och arbetsuppgifter jag ska ha och vilka regioner och kontor jag främst ska jobba med. Det var ett bra möte, känner mig pepp :).

Tänk att det snart är maj ändå? Det innebär ju att det snart endast är två och en halv månad kvar till bröllopet. Läskigt och spännande. Det är också 1,5 månad kvar tills vi får tillträde till vår nya lägenhet. Vi får se om/hur mycket vi flyttar innan sommaren. Har ju som sagt mycket igång just nu och vi kommer behöva prioritera. Hon som köpt vår lägenhet flyttar in 6 augusti så vi har lite extra tid på oss med flytten vilket känns skönt.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 28 april, 2021 / 11:52

  2,5 månad är ingenting, så spännande! Kommer du att blogga med bilder från festen?

  • mariabusck
   Författare
   18 maj, 2021 / 11:26

   Jag kommer visa bilder här på bloggen och framför allt på min bröllopsblogg hos Allt om Bröllop 🙂

Kommentera


Söker du efter något?