Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
29   226
44   240
38   265
41   323
46   405

50 styrkepass avklarade

Hej fina. Sensommaren förra året skaffade jag en PT och sedan dess har jag nu kört 50 styrkepass! Kombinationen av PT Zaras styrkepass och löpning har verkligen känts som bra träning för mig. Jag gillar hur jag får träna hela kroppen på styrkepassen och att hon lägger in nya pass varje vecka så det blir variation. Hon har även ökat svårighetsgraden hela tiden vilket ju gjort att jag blivit starkare och starkare. Många övningar jag knappt klarade i början känns knappt jobbiga nu. Kul att känna att träning ger resultat.

Jag är glad att ha de här passen nu när man spenderar så mycket tid hemma och inte kan/bör gå på gym som tidigare. Har aldrig tränat så mycket som det här året! Ha en underbar tisdag fina ni!Följ:

Kommentera


Söker du efter något?