Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Blus
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Kappa
Blus
19   198
31   258
45   246
39   270
41   327

Vit och mörkblå outfit

Vit och mörkblå outfit

God morgon fina. Hoppas ni mår bra denna måndagsmorgon. Det har varit kallt i Malmö de senaste dagarna men vi hade några dagar tidigare i april med riktigt varmt och härligt väder. Då passade jag på att bära en vit och mörkblå outfit med bara ben för första gången i år. Jag bar min vita plisserade kjol från Bubbleroom tillsammans med en blå topp men fina detaljer vid knapparna från Selected Femme. Toppen är från butiken Planet Petite som köper in plagg som passar oss som är lite kortare. Till detta bar jag svarta pumps från samarbetet Lanvin x H&M, väska från Furla och solbrillor från Shein.

Du hittar en liknande vit plisserad kjol hos Åhléns – klicka här.
Toppen finns fortfarande att köpa – klicka här.

Se alla mina modeinlägg samlade i kategorin mode. Ha en underbar dag fina ni!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?