Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
Gucciskärp
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Istället för träning och helgens planer

Hej fina. Hoppas att allt är bra med er idag. Igår efter jobbet mötte jag upp Anna. Vi hade först tänkt träna men på grund av blåsten åt vi middag istället. Vi satte oss på Marie Antoinette och åt deras goda råbiff och blomkålsrätt. Allt var mycket gott! Både jag och Anna var rätt slut efter dagen så det var skönt att mötas upp och komma ut.

Idag är det fredag och det kommer nog att bli en rätt lång arbetsdag innan jag tar helg. Det ska bli skönt med ett par dagars ledighet. Det blir nog en hel del bröllopsplanering och på söndag ska jag äta brunch med Anna.

Ha en underbar fredag fina ni!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?