Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
Gucciskärp
Kavaj
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Klänning
Blus
Skjorta
28   220
44   237
38   262
41   323
46   405

Cykeltur och kvällsplaner

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Redan torsdag, den här veckan går så snabbt! Igår efter jobb blev det en liten cykeltur för mig och Carl och sen köpte vi hem mat från Osteria Di La. Carl fick en pizza och jag svamprisotto. Det var riktigt gott, det var en annorlunda ost i risotton som gjorde den extra god.

Det har varit så varmt i Malmö i några dagar men igår på cykelturen kände jag att det blivit kallare. Jag hade på mig en varmare kappa men frös ändå. Det har varit aprilväder på riktigt den här månaden. Men det var väldigt skönt att komma ut och det var härligt att cykla i solen, trots kylan.

Idag blir det jobb med möten och kampanjer ska ut. Ikväll hade jag och Anna tänkt träna tillsammans utomhus men vädret ser ut att bli dåligt så får se vad vi hittar på istället. Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?