Annons: Shoppa min stil

Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Klänning
Blus
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Kjol
Skjorta
Klänning
Blus
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Ny kvällsrutin för mig

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Alltså vädret den här veckan! Så härligt. Jag sitter ju inne och jobbar hela dagarna men ser folk i T-shirt promenera förbi mitt fönster. En ny kvällsrutin jag har är att gå promenad. Det är ljust rätt länge och jag njuter verkligen av att komma ut efter en dag inomhus. Igår gick jag till Västra Hamnen och promenerade där lägst vattnet.

Det var en bra träningsdag igår. Hann köra ett pass på lunchen här hemma. Ett nytt pass av min PT Zara med fokus på bakdelen. Riktigt jobbiga övningar men jag älskar hennes träningspass. Blir alltid rejält svettig på 30 min och man tränar verkligen hela kroppen med hennes pass även om det ofta är fokus på vissa delar av kroppen.

Idag efter jobb ska jag och Carl fixa en del för bröllopet. Måste se över vilka inköp vi behöver göra, framför allt för dekoration och dukning. Sen ska vi försöka hinna ha date night också :). Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?