Annons: Shoppa min stil

Kofta
Satinkjol
Blus
Kavaj
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Linne
Grå kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Väska
Slingbacks
Byxor
Väska
Kjol
Klänning
Stövel
Klänning
Kofta
Kappa
Pullover
Väska
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Kjol
Kavaj
Kofta
Väska
Blus
Kofta
Kavaj
Kofta
Pullover
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Kappa
Väska
Skjorta
Skjorta
Knytblus
Knytblus
Kjol
Vit blus
Klännning
Klännning
Ankelboots
Klänning
Jeans
Cardigan
Skjorta
Kavaj
Klänning
Väska
Blus
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Skjorta
Pullover
Klänning
T-shirt
Kofta
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kostymbyxa
Kjol
Väska
Linne
Kappa
Kofta
Klänning
Väska
Basker
Väska
Klänning
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
Bag
T-shirt
Klänning
Väst
Tröja
Skjorta
T-shirt
Byxor
T-shirt
T-shirt
Kjol
Slipover
Byxor
Kavaj
Väska
Skinnkjol
Kappa
Klänning
Halsduk
Kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
T-shirt
Pullover
Cape
Väska
Väska
Boots
Linne
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Manolo Blahnik
T-shirt
Kofta
Kjol
Skjortklänning
Slacks
Väska
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Ny kvällsrutin för mig

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Alltså vädret den här veckan! Så härligt. Jag sitter ju inne och jobbar hela dagarna men ser folk i T-shirt promenera förbi mitt fönster. En ny kvällsrutin jag har är att gå promenad. Det är ljust rätt länge och jag njuter verkligen av att komma ut efter en dag inomhus. Igår gick jag till Västra Hamnen och promenerade där lägst vattnet.

Det var en bra träningsdag igår. Hann köra ett pass på lunchen här hemma. Ett nytt pass av min PT Zara med fokus på bakdelen. Riktigt jobbiga övningar men jag älskar hennes träningspass. Blir alltid rejält svettig på 30 min och man tränar verkligen hela kroppen med hennes pass även om det ofta är fokus på vissa delar av kroppen.

Idag efter jobb ska jag och Carl fixa en del för bröllopet. Måste se över vilka inköp vi behöver göra, framför allt för dekoration och dukning. Sen ska vi försöka hinna ha date night också :). Ha en underbar onsdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?