Annons: Shoppa min stil

Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Cardigan
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Satinkjol
Väst
Byxor
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kavaj
Boots
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Kavaj
Väska
Linne
Bag
Kjol
Klännning
Väska
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Linne
Kofta
Pullover
T-shirt
Sneakers
Skinnkjol
Kjol
Kappa
Jeans
Pälsjacka
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Kofta
Slingbacks
Pullover
Skjorta
Stövel
Pullover
Kjol
Skjortklänning
Blus
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Kjol
Byxor
Klänning
Väska
Slacks
Halsduk
Tröja
Kavaj
Kofta
Byxor
Kavaj
Klänning
Knytblus
Basker
Slipover
Väska
Kappa
Kofta
Pullover
Kappa
Kavaj
Klänning
Knytblus
Kappa
Vit blus
Skjorta
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Byxor
Väska
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Stickad klänning
Klänning
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kofta
Tröja
Kofta
Klänning
Linne
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Väska
Tröja
Kavaj
Blus
Kavaj
Väska
Cape
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Skjorta
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Klännning
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Vardagen i bilder

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Vilket väder det var i Malmö igår, kanske i hela landet? Det blev en väldigt lång arbetsdag för mig (till kl 21) men jag tog en härlig paus vid sextiden för att komma ut på en promenad. Det var så skönt att promenera i Pildammsparken, gick i T-shirt och frös inte alls fastän jag inte avslutade promenaden förrän efter sju. Sen jobbade jag på lite till. Middag kl 21… inte helt optimalt kanske men vardagen blir så ibland.

Det är mycket jobb nu som sagt, vi har lanserat en ny sajt som mina kollegor jobbat stenhårt med och jag har försökt täcka upp för deras ordinarie uppgifter så gott jag kunnat. Har även hunnit gå till min frisör Amanda på Larsson & Lange för att klippa och färga mitt hår, samt sätta om mina extensions. Jag kommer hinna gå dit en gång till innan bröllopet. Det närmar sig :).

Bjuder på några vardagsbilder :). Ha en underbar tisdag!

 
Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?