Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Klänning
Klännning
Byxor
Kappa
Kjol
Kjol
Klänning
Väska
T-shirt
Kappa
Kjol
Kavaj
Basker
Kavaj
Jeans
T-shirt
Bag
Klännning
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Kofta
Kjol
T-shirt
Slacks
Manolo Blahnik
Väska
Skjorta
Väska
Kofta
Väst
Knytblus
Väska
Linne
Kostymbyxa
Väska
Kofta
T-shirt
Väska
Skinnkjol
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Tröja
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Blus
Halsduk
Klänning
Slipover
Väska
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Byxor
Cardigan
Kofta
Pälsjacka
Slingbacks
Kavaj
Väska
Kavaj
Cape
Skjorta
T-shirt
Pullover
Byxor
T-shirt
Ankelboots
Stövel
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Skjorta
Kappa
Kofta
Skjorta
Pullover
Blus
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Klänning
Pullover
Kavaj
Väska
Boots
Linne
Byxor
Kjol
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Sneakers
Kavaj
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Klänning
Väska
Knytblus
Tröja
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
Vit blus
Kappa
Kjol
Blus
Väska
Skjortklänning
Väska
Stickad klänning
Tröja
Kofta
Knytblus
Väska
Linne
Kavaj
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Hibiskus peeling hos Kräm Hudvårdsstudio

Hibiskus peeling
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Kräm Hudvårdsstudio

Hej mina fina. Hoppas allt är bra med er. Jag är inne i en hektisk period nu så bloggar kanske ekar tomt vissa dagar. Det är fullt upp med jobb och förberedelser för flytt och bröllop. Jag förbereder bland annat min hud för bröllopet genom att gå regelbundet på ansiktsbehandlingar hos Kräm Huvdvårdsstudio och använda produkter från Dermaquest som passar just min hud.

Senast jag var hos Kräm Hudvårdsstudio gjorde Terese en Hibiskus peeling. Eller för att vara lite mer exakt, en Hibiscus Flower Mandelic peel som den heter. Hibiskusblomma har visat sig ha många fördelar för huden. Särskilt tillsammans med mandelsyra och azelainsyra får man en ansiktsbehandling som minskar oönskade pigmenteringar, boostar fuktnivån och stärker och ger lyster åt huden.  

Behandlingen tog 30 minuter och jag måste säga att jag direkt efter kunde känna och se resultat. Hudvård är så häftigt på det sättet. Jag passade även på att uppdatera badrumsskåpet med produkter från Dermaquest. Redan första besöket fick jag skräddarsydda tips för min hud och produkterna funkar jättebra på mig så jag fortsätter med dem.

Ha en underbar dag fina ni!

Bilder: Hibiskus peeling hos Kräm Hudvårdsstudio


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?