Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Cape
Kappa
Ankelboots
Väst
Bag
Cardigan
Väska
Kavaj
Tröja
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Klänning
Sneakers
Väska
Kavaj
Kjol
Kavaj
Skjorta
Jeans
Kavaj
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Kofta
Knytblus
Kofta
T-shirt
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Grå kavaj
T-shirt
Stövel
Klänning
Klännning
Kavaj
Kjol
Linne
Vit blus
Klänning
Kostymbyxa
Manolo Blahnik
Skjorta
Kofta
Pälsjacka
Halsduk
Klänning
Kappa
Kjol
Skjorta
Tröja
Slacks
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Linne
T-shirt
Byxor
Väska
Skjorta
Kofta
Kofta
Kavaj
Byxor
Väska
Kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Väska
Linne
Pullover
Klänning
Basker
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Kappa
Tröja
Kofta
Kofta
Pullover
Kjol
T-shirt
Boots
Byxor
Väska
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Kjol
Kappa
Väska
Klänning
Skjorta
Byxor
Kappa
Slipover
Kofta
Kjol
Väska
Slingbacks
Klännning
Pullover
Kavaj
Knytblus
Blus
Väska
Kofta
Kavaj
67   325
41   385
20   301
76   465
63   451

Sjukdag.

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag sjuk faktiskt, låg mest i soffan och vilade/sov. Jag har framför allt ont i huvudet och känner mig liksom trött i kroppen. Jag tog ett Corona-test igår som jag borde få svar på senare idag. Men vore konstigt då Carl tog ett i måndags som visade negativt och jag inte gått utanför dörren sedan lördags. Var knappt utanför dörren alls förra veckan, så har lite svårt att förstå hur jag smittats men vi får se. Kan ju vara en vanlig förkylning också, känner smak och lukt och så. Ska försöka jobba en del idag tänkte jag då jag tror jag känner mig lite piggare (inte hunnit känna efter riktigt än).

Jag uppdaterar er om läget sen :). Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?