Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klännning
Klänning
Kofta
T-shirt
Halsduk
Blus
T-shirt
Cardigan
Grön klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kjol
T-shirt
Slipover
Kappa
Väska
Svarta jeans
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kavaj
Kjol
Satinkjol
Skjorta
Klänning
Pullover
Knytblus
Skjorta
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Jeans
Boots
Väska
Kofta
Tröja
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Kofta
Väska
Satinkjol
Skjortklänning
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Blus
Klänning
Grå kavaj
Blus
Linne
Linne
Väska
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kappa
Väska
Byxor
Kofta
Kjol
Tröja
Kjol
Sneakers
Klänning
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Bag
Plisserad kjol
Byxor
Klännning
Skjorta
Kappa
Skjorta
Väska
Pullover
Sandaler
Klänning
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Kjol
Kofta
Kofta
Slingbacks
Kappa
Stövel
Kofta
Cape
Klänning
Jeansjacka
Väska
Väska
Klänning
Väst
Klänning
Klänning
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Cardigan
Klänning
T-shirt
Kjol
Basker
Klänning
Pullover
T-shirt
Väska
Vit blus
Slacks
T-shirt
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Kofta
Kavaj
Pullover
T-shirt
Linne
Kjol
T-shirt
Stickad klänning
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Ankelboots
Väska
Väska
Väska
Blå klänning
Kavaj
Kofta
Skinnkjol
Kofta
Klänning
Skjorta
Kofta
Tröja
29   275
78   328
75   305
42   350
56   381

Sjukdag.

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag sjuk faktiskt, låg mest i soffan och vilade/sov. Jag har framför allt ont i huvudet och känner mig liksom trött i kroppen. Jag tog ett Corona-test igår som jag borde få svar på senare idag. Men vore konstigt då Carl tog ett i måndags som visade negativt och jag inte gått utanför dörren sedan lördags. Var knappt utanför dörren alls förra veckan, så har lite svårt att förstå hur jag smittats men vi får se. Kan ju vara en vanlig förkylning också, känner smak och lukt och så. Ska försöka jobba en del idag tänkte jag då jag tror jag känner mig lite piggare (inte hunnit känna efter riktigt än).

Jag uppdaterar er om läget sen :). Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?