Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Blus
Kappa
38   216
31   264
45   246
39   270
41   327

Sjukdag.

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Igår var jag sjuk faktiskt, låg mest i soffan och vilade/sov. Jag har framför allt ont i huvudet och känner mig liksom trött i kroppen. Jag tog ett Corona-test igår som jag borde få svar på senare idag. Men vore konstigt då Carl tog ett i måndags som visade negativt och jag inte gått utanför dörren sedan lördags. Var knappt utanför dörren alls förra veckan, så har lite svårt att förstå hur jag smittats men vi får se. Kan ju vara en vanlig förkylning också, känner smak och lukt och så. Ska försöka jobba en del idag tänkte jag då jag tror jag känner mig lite piggare (inte hunnit känna efter riktigt än).

Jag uppdaterar er om läget sen :). Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?