Annons: Shoppa min stil

Linne
Kappa
Väska
Kappa
Tröja
Kofta
Väska
Linne
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Klänning
Vit blus
Skjorta
Kjol
Klänning
Byxor
Klänning
T-shirt
Klännning
Cape
Pullover
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Väska
T-shirt
Kofta
Jeans
T-shirt
Sneakers
Kjol
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
Basker
Kappa
Väska
Linne
Kavaj
Kofta
Boots
Kofta
Pullover
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Klännning
Kofta
Klänning
Blus
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Kappa
Kavaj
Blus
Skjorta
Klänning
Väska
Väska
Manolo Blahnik
Väska
Grå kavaj
Kappa
Byxor
Slacks
T-shirt
Byxor
Tröja
Pullover
Kavaj
Kavaj
Väska
Kofta
Kofta
Skinnkjol
Blus
Väska
T-shirt
Bag
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Cardigan
Kofta
Satinkjol
Kjol
Knytblus
Klänning
Kavaj
Stövel
Klänning
Kofta
Kavaj
Kostymbyxa
Kjol
Pullover
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Knytblus
Slingbacks
Tröja
Skjorta
Kofta
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Klänning
T-shirt
Knytblus
Kjol
Kjol
Kavaj
T-shirt
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Slipover
Väska
Kavaj
Halsduk
Väst
38   227
65   446
30   396
33   385
23   299

Rosa kostymbyxor

Rosa kostymbyxor

Hej fina. Hoppas att ni mår bra denna måndag. Ett av mina second hand-fynd i år är ett par rosa kostymbyxor som ursprungligen kommer från H&M. Jag fyndade dom för endast 30 kronor. Så bra ju! Perfekt nu i vår och varför inte alla andra årstider också? Jag har ju börjat bära mer färg. Vet inte om det är en modefas jag är i eller om min färgglada stil är här för att stanna. Just nu gillar jag det i alla fall :). Men jag håller mig till de plagg jag alltid gillat, det vill säga kostymer, blusar, kjolar och klänningar.

När jag bar mina rosa kostymbyxor för första gången matchade jag med en vit knytblus med puffärmar. Även den har jag hittat second hand hos Erikshjälpen. Skorna (från samarbetet H&MM x Lanvin), väskan (Furla) och solglasögonen (Gucci) är också second hand-fynd. Så hela outfiten nedan är second hand helt enkelt. Ni hittar fler blogginlägg inom mode här.

Nu hoppas jag att vi får tillbaka lite värme så man kan gå utan jacka och hänga mer utomhus. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?