Annons: Shoppa min stil

Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Blus
Kappa
56   218
8   211
39   345
31   320
46   287

När flyttar vi?

Hej fina. Hoppas ni mår bra idag. Redan fredag alltså! Dagarna går i ett nu, fullt upp både på jobbet och så allt runtomkring med bröllop, flytt osv. Man har att göra helt enkelt. Något som har blivit väldigt bra i i försäljningen av vår lägenhet är att överlämningen är den 6 augusti. Vi har med andra ord ingen stress att hinna flytta och komma i ordning i den nya innan bröllopet utan kan dona med det efter. Det blir väl vår honeymoon att få ordning i flyttkaoset ;).

Vi får egentligen tillträde till den nya lägenheten i mitten av juni. Lite beroende på hur vi har det då med jobb och bröllopsförberedelser kanske vi flyttar en del grejer då, annars blir nog det mesta efter bröllopet.

Vi har en del trevliga planer denna helg. Ikväll ska vi ha lite ”after work” med några vänner som bor här i stan och imorgon ska jag till Anna. Vi har ju inte hunnit ses ordentligt på länge så vi måste ta igen allt.

Ha en underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?