Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
7   107
38   323
31   311
45   275
39   271

Vi har sålt vår lägenhet!

Hej fina. Som ni kunnat läsa om tidigare köpte vi lägenhet för ett tag sedan. Vi köpte innan vi sålt vår befintliga så fokus den senaste tiden har såklart varit försäljningen. Vi anlitade min kollega Marielle som höll visningar när vi var borta i påsk. Sen blev hon tyvärr sjuk och min kollega Sara höll den senaste visningen. Och nu är lägenheten såld! Var in på kontoret igår, träffade köparen och skrev på alla papper. Känns så bra.

Vilken dag det var igår, exakt 100 dagar till bröllopet, vår 13-årsdag och sen dagen vi sålde lägenheten. Vi har bott här i sex år och har verkligen trivts superbra. Såklart kommer man sakna den lite. Men nu börjar ett nytt kapitel och jag ser fram emot att bo lite större och lite högre upp med fin utsikt. Vi firade allt med bubbel och räkor igår kväll.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?