Annons: Shoppa min stil

Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Blus
Kavaj
Klänning
Kappa
Klänning
Kjol
Gucciskärp
Skjorta
35   145
8   166
39   343
31   320
46   285

13 år och 100 dagar

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Idag har jag en hel del att fira! Dels har vi varit ett par i exakt 13 år och sen är det också exakt 100 dagar kvar till vårt bröllop. Woho! Det ska vi såklart fira med Champagne ikväll. Vi har några speciella flaskor nere i källaren som vi dricker på våra årsdagar. På grund av flytt och visningar har vi minst sagt fullt av grejer där nere så jag fick klättra för att komma åt rätt bubbel. Men så värt det ju :).

Men innan vi påbörjar firande är det jobb som gäller. Carl åkte in till Köpenhamn idag så jag sitter själv hemma. Jag har en mötesfri dag, så skönt att hinna jobba ikapp med diverse. Hoppas ni får en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?