Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Blus
Klänning
Kjol
Kappa
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Grönt set från Victoria Beckham

Grönt set från Victoria Beckham

Hej fina. Ett av mina absolut bästa fynd i år är ett grönt set från Victoria Beckham. Matchande topp och byxa i en fin grön färg och skönt tyg. Victoria Beckhams plagg brukar kosta minst 2500 i originalpris. Jag hittade toppen och byxorna på Sellpy och betalade 800 kronor. De är kanske aningen stora för mig men jag tycker att de passar fint som aningen oversize så jag är mycket nöjd.

Victoria Beckham har ju alltid varit en stilikon för mig och jag älskar de plagg hon designar också. Så imponerad av henne. Nedan ser ni två bilder på mig där jag bär det gröna setet. Här bar jag det med ankelboots men det funkar fint att ha med t.ex vita sneakers eller smala pumps också.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?