Annons: Shoppa min stil

Väska
Pullover
Väska
Kofta
Jeans
Kjol
Byxor
Skinnkjol
Skjorta
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Boots
Väska
Klänning
Kofta
Halsduk
Väska
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Vit blus
Skjorta
T-shirt
Kjol
Väska
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Cape
Kjol
Basker
T-shirt
Knytblus
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Väska
Linne
T-shirt
Väska
Skjorta
Klänning
Klänning
Kappa
Klännning
Klänning
Slacks
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Tröja
Kavaj
Pullover
Kofta
Stickad klänning
Skjorta
Linne
Kostymbyxa
Väska
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Byxor
Tröja
Slipover
Skjorta
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Skjorta
Bag
Klänning
Ankelboots
Kofta
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Kofta
Byxor
Sneakers
Stövel
Satinkjol
Tröja
Kjol
T-shirt
Klänning
Kappa
Pullover
Kofta
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Kavaj
Kjol
Blus
Kappa
Väska
Kjol
Väska
T-shirt
Klänning
Väst
T-shirt
Pullover
Väska
Kavaj
Cardigan
Kofta
Klänning
Väska
Kavaj
Blus
Kavaj
Linne
Knytblus
Pälsjacka
Manolo Blahnik
Blus
Klänning
Byxor
Skjortklänning
67   325
41   385
20   301
76   465
63   451

Grönt set från Victoria Beckham

Grönt set från Victoria Beckham

Hej fina. Ett av mina absolut bästa fynd i år är ett grönt set från Victoria Beckham. Matchande topp och byxa i en fin grön färg och skönt tyg. Victoria Beckhams plagg brukar kosta minst 2500 i originalpris. Jag hittade toppen och byxorna på Sellpy och betalade 800 kronor. De är kanske aningen stora för mig men jag tycker att de passar fint som aningen oversize så jag är mycket nöjd.

Victoria Beckham har ju alltid varit en stilikon för mig och jag älskar de plagg hon designar också. Så imponerad av henne. Nedan ser ni två bilder på mig där jag bär det gröna setet. Här bar jag det med ankelboots men det funkar fint att ha med t.ex vita sneakers eller smala pumps också.

Ha en underbar dag!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?