Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Blus
Gucciskärp
Kappa
Klänning
28   220
44   237
38   262
41   323
46   405

Möte med bagare, florist, frisör och MUA

Hej fina. De senaste dagarna har vi haft fler bröllopsmöten. Idag hade vi möte med bagaren som ska göra vår bröllopstårta. Vi fick provsmaka den igår och det kändes mycket bra men vi hade några justeringar vi vill göra. Blir nog toppen!

Igår hade vi möte med vår florist och även det mötet gick jättebra! Vi la till lite på vår tidigare beställning. Kommer att bli fint :). Efter floristmötet hade jag möte med tjejerna som ska fixa hår och make up på mig och mina tärnor. Jag har en ganska tydlig bild av hur mitt hår ska vara med smink är inte helt bestämt. Kommer få provsminkas och få håret fixat även tre dagar innan bröllopet. Så vill man ändra något kommer det gå :).

Imorgon jobbar jag halvdag och sen ska vi ha möte med vigselförrättaren och cateringfirman på eftermiddagen. Hoppas ni har en härlig påskvecka!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?