Annons: Shoppa min stil

Väska
Cape
Väst
Väska
Klänning
Kappa
Väska
T-shirt
Kjol
Pullover
T-shirt
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Skjorta
Boots
Basker
Väska
Klänning
Halsduk
Svarta jeans
Blus
Linne med spets
Knytblus
Stövel
T-shirt
Cardigan
Blå knytblus
Kavaj
Tröja
Slipover
Klänning
Blus
Kavaj
Sandaler
Väska
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Tröja
Skinnkjol
Väska
Klänning
Kappa
Knytblus
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Byxor
Body
Skjorta
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Topp
Slipover vit
Klänning
Klänning
Slacks
Klänning
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Stickad klänning
Cardigan
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Klänning
T-shirt
Plisserad kjol
Klännning
Knytblus
Skjorta
Kofta
Väska
Skjorta
Klänning
Pullover
Jeans
Blå klänning
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Väska
Pullover
Kavaj
Slipover
Satinkjol
Vit blus
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Klännning
Grå kavaj
Bag
Kofta
Skjorta
Kappa
Plisserad kjol
Slipover
Kofta
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Kjol
Kjol
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Gucciskärp
Kavaj
Klänning
Kappa
Blus
Kofta
Linne
Blus
Väska
Kjol
Slingbacks
T-shirt
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Satinkjol
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Väska
Grön klänning
Kjol
Kofta
Kavaj
Manolo Blahnik
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
T-shirt
Klänning
Tröja
Linne
Kappa
Cape
Kofta
T-shirt
Pullover
Kappa
Klänning
Slipover
Väska
Sneakers
Klänning
Klänning
Byxor
Kjol
T-shirt

Ansiktspeeling hos Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina. Resan mot drömhy till bröllopet fortsätter. Jag går nu regelbundet till Kräm Hudvårdsstudio som anpassar ansiktsbehandlingar för mig för att min hy ska vara i sin bästa form på bröllopet i sommar. Ansiktsbehandlingar i kombination med bra hudvårdsrutin hemma kommer nog göra susen.

På mitt senaste besök hos Kräm Hudvårdsstudio gjorde Terese en Dermaquest MangoBrite Resurfacer behandling på mig. Det är en ansiktspeeling som ska vara kraftigt pigmenthämmande. Den innehåller stamceller från apelsin och fruktkött från mango, därav namnet. Den gör så att pigmenteringar bleks och är dessutom antiinflammatorisk, samt ökar fuktnivån i huden. Så bra ju. Jag har en hel del pigmentfläckar som särskilt kommer fram på sommaren när jag blir solbränd. Synd att man inte började att ta hand om sin hy tidigare i livet, men bättre sent än aldrig :).

 

Glow efter ansiktspeeling

Min hy kändes så himla len och glowig efter behandlingen. Jag gjorde behandlingen på lunchen och mina möten under eftermiddagen blev inställda så jag kunde låta huden vila från smink resten av dagen. Så bra. Ser fram emot nästa behandling hos Kräm. Jag vet på förhand inte vilka behandlingar jag ska göra utan de anpassas efter hur min hy utvecklas och mår. Jag har faktiskt märkt att min hy förbättrats sedan jag började gå till Kräm. Jag har inte alls lika mycket pormaskar och finnar vilket jag är jätteglad för.

Terese och Sofia som driver Kräm Hudvårdsstudio är verkligen riktiga proffs. Läs gärna mer om deras olika behandlingar på deras hemsida. Där finns även en webbshop med produkter de använder och rekommenderar till sina kunder.

Ha en underbar dag!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?