Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kofta
Stövel
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Kofta
Grå kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Kavaj
Kofta
Väska
Kappa
Kavaj
Skjorta
Pälsjacka
Satinkjol
Skjorta
Blus
Kappa
T-shirt
Linne
Bag
Kostymbyxa
Byxor
Skinnkjol
Kavaj
Blus
Skjortklänning
Klänning
Kappa
Kofta
Slingbacks
Skjorta
Väska
T-shirt
Linne
Kjol
Väska
T-shirt
Slacks
Klänning
Jeans
Kofta
Klänning
Klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Pullover
T-shirt
Klänning
Klänning
Cape
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Väska
Kjol
Byxor
Rosa kostymbyxor
Vit blus
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
Knytblus
Kofta
Kavaj
T-shirt
Ankelboots
Tröja
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Slipover
Knytblus
Linne
Basker
Byxor
T-shirt
Klännning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Tröja
Sneakers
Väska
Kofta
Väst
Kavaj
Halsduk
Väska
Kjol
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Cardigan
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Tröja
Boots
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Väska
Byxor
Väska
Skjorta
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Klännning
Väska
Klänning
Skjorta
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Ansiktspeeling hos Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina. Resan mot drömhy till bröllopet fortsätter. Jag går nu regelbundet till Kräm Hudvårdsstudio som anpassar ansiktsbehandlingar för mig för att min hy ska vara i sin bästa form på bröllopet i sommar. Ansiktsbehandlingar i kombination med bra hudvårdsrutin hemma kommer nog göra susen.

På mitt senaste besök hos Kräm Hudvårdsstudio gjorde Terese en Dermaquest MangoBrite Resurfacer behandling på mig. Det är en ansiktspeeling som ska vara kraftigt pigmenthämmande. Den innehåller stamceller från apelsin och fruktkött från mango, därav namnet. Den gör så att pigmenteringar bleks och är dessutom antiinflammatorisk, samt ökar fuktnivån i huden. Så bra ju. Jag har en hel del pigmentfläckar som särskilt kommer fram på sommaren när jag blir solbränd. Synd att man inte började att ta hand om sin hy tidigare i livet, men bättre sent än aldrig :).

 

Glow efter ansiktspeeling

Min hy kändes så himla len och glowig efter behandlingen. Jag gjorde behandlingen på lunchen och mina möten under eftermiddagen blev inställda så jag kunde låta huden vila från smink resten av dagen. Så bra. Ser fram emot nästa behandling hos Kräm. Jag vet på förhand inte vilka behandlingar jag ska göra utan de anpassas efter hur min hy utvecklas och mår. Jag har faktiskt märkt att min hy förbättrats sedan jag började gå till Kräm. Jag har inte alls lika mycket pormaskar och finnar vilket jag är jätteglad för.

Terese och Sofia som driver Kräm Hudvårdsstudio är verkligen riktiga proffs. Läs gärna mer om deras olika behandlingar på deras hemsida. Där finns även en webbshop med produkter de använder och rekommenderar till sina kunder.

Ha en underbar dag!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?