Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Byxor
Kofta
Kavaj
Slipover
Klänning
Kjol
Väska
Kavaj
Klänning
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kofta
Ankelboots
T-shirt
Kavaj
Kappa
Cape
Klännning
Klänning
Jeansjacka
Kjol
Knytblus
Skinnkjol
Kappa
Skjorta
Klänning
Kavaj
Skjorta
Stövel
Knytblus
Väst
Pullover
Satinkjol
Sneakers
Basker
Kjol
Tröja
Kavaj
Skjorta
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kofta
Blus
Klänning
Vit blus
Kofta
Kavaj
Satinkjol
Väska
Väska
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Kavaj
Jeans
Kjol
Sandaler
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Kjol
Bag
Linne
Kjol
Boots
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Blus
Plisserad kjol
Cardigan
Pullover
Pullover
Slacks
Kofta
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Cardigan
Klännning
Grön klänning
Väska
Väska
Byxor
Kofta
Väska
Klänning
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
T-shirt
Klänning
Linne med spets
Linne
Väska
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Skjorta
Grå kavaj
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Plisserad kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Byxor
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Kappa
Svarta jeans
Skjorta
Blå klänning
Linne
Väska
Stickad klänning
Rosa kostymbyxor
Kappa
Pälsjacka
Klänning
Blus
Tröja
Halsduk
Väska
Skjorta
T-shirt
Kavaj
Väska
Kofta
Klänning
Slingbacks
Skjortklänning
Kavaj
36   228
41   305
55   368
21   205
54   330

Ansiktspeeling hos Kräm Hudvårdsstudio

Hej fina. Resan mot drömhy till bröllopet fortsätter. Jag går nu regelbundet till Kräm Hudvårdsstudio som anpassar ansiktsbehandlingar för mig för att min hy ska vara i sin bästa form på bröllopet i sommar. Ansiktsbehandlingar i kombination med bra hudvårdsrutin hemma kommer nog göra susen.

På mitt senaste besök hos Kräm Hudvårdsstudio gjorde Terese en Dermaquest MangoBrite Resurfacer behandling på mig. Det är en ansiktspeeling som ska vara kraftigt pigmenthämmande. Den innehåller stamceller från apelsin och fruktkött från mango, därav namnet. Den gör så att pigmenteringar bleks och är dessutom antiinflammatorisk, samt ökar fuktnivån i huden. Så bra ju. Jag har en hel del pigmentfläckar som särskilt kommer fram på sommaren när jag blir solbränd. Synd att man inte började att ta hand om sin hy tidigare i livet, men bättre sent än aldrig :).

 

Glow efter ansiktspeeling

Min hy kändes så himla len och glowig efter behandlingen. Jag gjorde behandlingen på lunchen och mina möten under eftermiddagen blev inställda så jag kunde låta huden vila från smink resten av dagen. Så bra. Ser fram emot nästa behandling hos Kräm. Jag vet på förhand inte vilka behandlingar jag ska göra utan de anpassas efter hur min hy utvecklas och mår. Jag har faktiskt märkt att min hy förbättrats sedan jag började gå till Kräm. Jag har inte alls lika mycket pormaskar och finnar vilket jag är jätteglad för.

Terese och Sofia som driver Kräm Hudvårdsstudio är verkligen riktiga proffs. Läs gärna mer om deras olika behandlingar på deras hemsida. Där finns även en webbshop med produkter de använder och rekommenderar till sina kunder.

Ha en underbar dag!


 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?