Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
21   143
56   232
8   229
40   348
31   321

Städning inför visning av lägenheten

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Nu på morgonen kommer en städfirma hit för att städa inför helgen visningar av vår lägenhet. Jag och Carl åker till Hälsingland på lördag och är därmed inte hemma under första visningarna men känns bra att kunna fixa så det är storstädat innan spekulanterna kommer hit. Vi kommer även fixa en massa själva nu dessa dagar innan vi åker. Spännande att det är fler och fler som bokar in sig på visning här.

Jag kommer sätta mig nere i källaren och jobba under tiden de är här. Har väldigt många kampanjer som ska ut denna vecka på jobbet så vill inte tappa en endaste minut av jobbtid typ. Ha en underbar dag fina ni som kikar in här!

 

 

Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. 24 mars, 2021 / 09:04

  Hoppas att det städas så kemikaliefritt och miljövänligt som möjligt i lägenheten.

  Önskar lycka till med såväl bilresan och lägenhetsvisningen!

  • mariabusck
   Författare
   1 april, 2021 / 13:30

   Det gjorde det 🙂

Kommentera


Söker du efter något?