Annons: Shoppa min stil

Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Blus
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Kjol
24   239
56   257
8   262
40   350
31   323

Har fått hem min vigselring

Hej fina. Hoppas ni hade en bra helg. Jag känner att jag hunnit med både nytta och nöje vilket är det bästa ju. Vi har bland annat kommit framåt med en massa saker med bröllopet. Det blir ju mer och mer ju närmare vi kommer den stora dagen. Känns så kul! Och i fredags hämtade jag ut ett rekommenderat brev och det visade sig vara min vigselring! Wow, sådan magisk känsla att hämta ut den och sedan såklart att packa upp och prova den på fingret tillsammans med förlovningsringen. Det kändes mycket bra.

Man ville ju nästan fortsätta ha den på men den får ju vänta till vigseln såklart. Vi har även hunnit planera själva vigselakten lite. Vi gifter ju oss borgerligt vilket är lite speciellt då man i kyrkan annars har vissa fasta moment. Nu har vi satt samman en liten skiss på vigselprogram och det känns jättebra.

Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?