Annons: Shoppa min stil

Kappa
Gucciskärp
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
21   154
56   236
8   233
40   348
31   321

Homestyling inför visning och försäljning av lägenhet

Homestyling inför visning och försäljning av lägenhet

Hej fina. Hoppas ni mår bra. Igår var mina kollegor på Bjurfors stylingbolag Bjurfors Home här för homestyling inför försäljning och visning av vår lägenhet. Jag vet ju sedan tidigare att de är riktiga proffs men måste ändå säga att jag blev så positivt överraskad av resultat. De har verkligen skapat magi i vårt hem, blandat deras egna möbler och detaljer med det vi har hemma på ett jättesnyggt sätt.

Bjurfors Home har stylat alla rum och strax efter kom en fotograf hit och fotade allt så nästa vecka kommer den läggas ut till försäljning, först på Bjurfors förmarknad och sedan på den öppna marknaden. Ska bli så spännande att se resultatet av bilderna och bostadsannonsen sen när allt är på plats. Spännande!

Man blir ju riktigt inspirerad till hur man vill ha det i nästa hem. Tyckte det blev så fint när de satte in ett runt köksbord, en massa fina växter, fina vaser, fina lampor, fler kuddar med mera. Kanske man ska anlita dem då igen, de stylar ju inte enbart till visningar. Följ allt som har med vår försäljning och flytt att göra i genom kategorin Bostad.

 

Bilder: Homestyling inför visning och försäljning av lägenhet.
Styling av Bjurfors Home. 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?