Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kjol
Blus
Skjorta
Kappa
Klänning
35   145
8   166
39   343
31   320
46   285

Bostadsbeskrivning och dags för styling och foto av lägenheten

Hej fina. Hoppas att ni mår bra. Snart kommer en inredningsstylist hit för att titta närmare på lägenheten för att få en bild av hur de ska styla den till försäljning. Vid tolvtiden kommer de tillbaka och sätter igång själva jobbet. Jag och Carl får hoppa ner i källaren och jobba därfrån medan de är här. Vid tretiden kommer även en fotograf för att ta bostadsbilderna. Ser verkligen fram emot att se resultatet på måndag.

Igår skickade även vår mäklare Marielle över bostadsbeskrivningen och det kändes verkligen på riktigt då. Blir nog hur bra som helst, imponerande hur mycket hon snappade upp under ett besök här i lägenheten. Kommer såklart visa er bilderna och annonsen sedan :).

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?