Annons: Shoppa min stil

Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kappa
Blus
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
29   224
44   239
38   264
41   323
46   405

Skadad fot

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Igår kväll när Carl satt och jobbade skulle jag gå från soffan till köket. Jag var barfota och snubblade på golvlisten där en spik stack upp och såklart fick jag den i foten och började blöda som en tok. Att det kan komma så mycket blod från en liten fot. Så typiskt. Nu är det typ trippla plåster på och det gör lite ont på själva såret men ingenting mer. Hade dock inte kunnat springa tror jag, så trist!

Jag har planerat ett träningspass idag och jag hoppas jag kan genomföra de flesta övningarna. Hoppen kanske jag får byta ut mot situps eller något… typiskt. Ikväll kommer vi även förbereda en del inför morgondagens styling och fotografering här hemma. Ska bli riktigt spännande. Vi rensade och städade rejält förra helgen men vi behöver dona lite mer.

Ha een underbar dag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?