Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Blus
Kjol
Skjorta
Kappa
Gucciskärp
Klänning
Klänning
8   30
7   138
38   341
31   319
46   284

Företagslån för små och medelstora företag

Företagslån för små och medelstora företag
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Capacito Företagslån

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Idag vill jag tipsa om sajten https://www.capcito.com/sv från företaget Capacito som erbjuder företagslån, fakturaköp och checkkredit till små och medelstora bolag. Många i den här storleken som kanske är nystartade, vill expandera eller behöver täcka oväntade kostnader har blivit nekade finanisering av bankerna och då kan Capacito hjälpa. Särskilt i dessa tider känns det som att företagen har det mer kämpigt än någonsin och kan behöva hjälp utifrån. Jag känner själv flera egenföretagare som har det kämpigt just nu.

 

Smart tjänst för företagslån för små och medelstora företag

Capicitos smarta tjänst Capacito Företagslån möjliggör för små och medelstora företag att låna upp till två miljoner kronor. Alltid utan bindningstid och med med schyssta villkor. En kostnadseffektiv lösning för låntagaren. Processen är väldigt enkel rent praktiskt också. Man svarar på några frågor om företaget online och därefter följer en snabb hantering så blir man godkänd för företagslån får man pengarna inom 24 timmar. Snabbt och enkelt! Man betalar sen av lånet veckovis och har man råd att betala av tidigare än den ursprungliga planen blir även räntekostnaderna mindre.

Företag kan ju såklart ha olika behov och därför finns det också lite olika varianter att välja på hos Capacito. Väljer man Capacito Flex använder man företagets fakturor som säkerhet för löpande finansiering. Väljer man Fakturaköp frigör man kapital genom att sälja sina fakturor och får upp till 99% av beloppet utbetalt direkt. Företagslån är en bra lösning för att låna för att investera i sitt bolag eller täcka kostnader, kanske som uppkommit oväntat.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?