Annons: Shoppa min stil

Väska
Kofta
Tröja
Kjol
Cape
Väska
Klänning
Väska
Klännning
Pullover
Blus
Skjortklänning
Kavaj
Väska
Byxor
Slingbacks
Knytblus
Blus
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Skjorta
Manolo Blahnik
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Klänning
Väska
Klänning
Linne
Boots
Byxor
Slipover
Klänning
Klänning
Pullover
T-shirt
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
Pälsjacka
Kjol
T-shirt
Vit blus
Blus
Väska
Klänning
Skjorta
Basker
Klänning
Klänning
Kavaj
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Kappa
Kofta
Väska
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Kofta
Halsduk
Kofta
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Kavaj
Kjol
T-shirt
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Väska
Kjol
Cardigan
Byxor
Klänning
Klänning
Bag
Kavaj
Kofta
Stövel
Väska
Stickad klänning
Pullover
Pullover
Grå kavaj
Klänning
Väska
Väska
Kjol
Väska
Kavaj
Jeans
Kavaj
Kjol
Kavaj
Kappa
Skinnkjol
Skjorta
Linne
Kofta
Linne
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Klännning
Tröja
Kavaj
Knytblus
Kofta
Kofta
Kappa
Kavaj
Sneakers
Väska
Kavaj
Kofta
Kappa
T-shirt
T-shirt
Kofta
Kavaj
Tröja
Väska
Väst
Satinkjol
Klänning
T-shirt
53   320
67   372
42   395
20   305
76   472

Företagslån för små och medelstora företag

Företagslån för små och medelstora företag
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Capacito Företagslån

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Idag vill jag tipsa om sajten https://www.capcito.com/sv från företaget Capacito som erbjuder företagslån, fakturaköp och checkkredit till små och medelstora bolag. Många i den här storleken som kanske är nystartade, vill expandera eller behöver täcka oväntade kostnader har blivit nekade finanisering av bankerna och då kan Capacito hjälpa. Särskilt i dessa tider känns det som att företagen har det mer kämpigt än någonsin och kan behöva hjälp utifrån. Jag känner själv flera egenföretagare som har det kämpigt just nu.

 

Smart tjänst för företagslån för små och medelstora företag

Capicitos smarta tjänst Capacito Företagslån möjliggör för små och medelstora företag att låna upp till två miljoner kronor. Alltid utan bindningstid och med med schyssta villkor. En kostnadseffektiv lösning för låntagaren. Processen är väldigt enkel rent praktiskt också. Man svarar på några frågor om företaget online och därefter följer en snabb hantering så blir man godkänd för företagslån får man pengarna inom 24 timmar. Snabbt och enkelt! Man betalar sen av lånet veckovis och har man råd att betala av tidigare än den ursprungliga planen blir även räntekostnaderna mindre.

Företag kan ju såklart ha olika behov och därför finns det också lite olika varianter att välja på hos Capacito. Väljer man Capacito Flex använder man företagets fakturor som säkerhet för löpande finansiering. Väljer man Fakturaköp frigör man kapital genom att sälja sina fakturor och får upp till 99% av beloppet utbetalt direkt. Företagslån är en bra lösning för att låna för att investera i sitt bolag eller täcka kostnader, kanske som uppkommit oväntat.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?