Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Kavaj
Gucciskärp
56   217
8   211
39   345
31   320
46   287

Kaffepromenad istället för AW

Hej fina. Igår kunde jag faktiskt sluta jobbet i tid. Hade bokat in en after work med Anna men vi båda fokuserar mycket på träning och hälsa nu så vi bestämde oss för att ta en promenad med kaffe istället för att sätta oss på en restaurang. Vi promenerade i Västra Hamnen i solnedgången, så vackert. Vilken fin stad man bor i. Det blev nog en och en halv timmes promenad, riktigt skönt i kroppen. Vi passade på att uppdatera varandra om det senaste, vi båda har mycket igång så det finns alltid massor att prata om.

Jag fortsätter att jobba hemifrån till påsk när vi ska åka norrut. Mitt jobb går så bra att göra hemifrån så har egentligen inget behov av att jobba på kontoret innan dess ändå. De flesta på min avdelning jobbar hemifrån så det hade ändå inte blivit mycket av den sociala biten som det ser ut nu. Om jag tycker att jag själv jobbar mycket just nu är det ingenting jämfört med Carl. Den här veckan har han möten hela kvällarna men ikväll ska vi klämma in en avstämning med vårt toastpar inför bröllopet. Vår date night får bli i helgen när vi båda har tid :).

Ha en underbar onsdag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?