Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Klänning
Kappa
Skjorta
Tröja
Kavaj
Klänning
Kavaj
Bag
Cardigan
Kofta
Pullover
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Blus
Väska
Satinkjol
Klänning
Kappa
Slingbacks
Väska
Kappa
Sneakers
Slacks
Väska
Kjol
Skjorta
Kjol
Byxor
Kjol
Halsduk
Manolo Blahnik
T-shirt
T-shirt
Klänning
Kappa
Kavaj
Byxor
Rosa kostymbyxor
Stövel
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Jeans
Vit blus
Väska
Klänning
Kofta
Linne
Klänning
Kofta
Kjol
Kjol
Tröja
Väska
Skjorta
T-shirt
Klänning
Pullover
Grå kavaj
Väska
Basker
Väska
Tröja
Kappa
Cape
Skjorta
Linne
Boots
Klänning
Kofta
Klännning
Pullover
Pälsjacka
Väska
Byxor
Väska
Skjorta
Pullover
T-shirt
T-shirt
Kavaj
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Slipover
Kofta
Kofta
Kofta
T-shirt
Väska
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Klänning
Knytblus
Kjol
T-shirt
Skjorta
Skjortklänning
Klännning
Byxor
Klänning
Kavaj
Knytblus
Väst
Klänning
Väska
Väska
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kostymbyxa
Knytblus
Klänning
Väska
Ankelboots
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Skjorta
Kofta
Kappa
Kjol
Blus
Kavaj
Klänning
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Outfit med rött och lila

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag blir bättre och bättre på att bära färg och trivas i det. Härom veckan kände jag mig riktigt modemodig när jag bar en outfit med rött och lila. Jag inspirerades av min stilidol Victoria Beckham som också börjat klä sig i mer färg och mönster jämfört med tidigare.

Denna outfit med rött och lila är helt second hand. Byxorna hör till en lila kostym från Kapp Ahl som jag fyndade på Tradera för ett par år sedan. Även den röda skjortan från H&M är ett second hand fynd. Jag shoppade i min egen garderob när jag satte ihop den här outfiten. Hade aldrig tänkt på att jag kunde kombinera dessa två plagg men jag tycker att rött och lila funkar jättebra tillsammans. Andra färgkombinationer jag gillar är lila och gult, rött och rosa, blått och orange med flera. Ni hittar fler av mina outfits i kategorin mode.

Ha en underbar dag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?