Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Pullover
Skjorta
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Väska
Väska
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Linne
Kofta
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Kavaj
Byxor
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Byxor
Skjorta
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Knytblus
Kofta
Kavaj
Linne med spets
Klänning
Blus
Boots
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Sandaler
Kappa
Kavaj
Väska
Blå klänning
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Kavaj
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Ankelboots
Skjorta
Blus
Kofta
Knytblus
Klänning
Linne
Slipover
Klänning
Väska
Jeans
Pullover
Klänning
Plisserad kjol
Stickad klänning
Väska
Väska
Slacks
Väst
Blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Skjortklänning
Tröja
Kjol
T-shirt
Väska
Sneakers
Tröja
Kappa
Väska
Grön klänning
T-shirt
Byxor
Klänning
Väska
Vit blus
Väska
Kavaj
Slingbacks
Klännning
T-shirt
Kavaj
Linne
Satinkjol
Kjol
Kofta
Kappa
Klänning
Halsduk
T-shirt
Väska
T-shirt
Bag
Byxor
Basker
Väska
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Svarta jeans
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Kostymbyxa
Väska
Skjorta
Tröja
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Klännning
T-shirt
Kappa
Pälsjacka
Klänning
Kofta
Cardigan
Skjorta
Jeansjacka
T-shirt
Knytblus
Kofta
Stövel
Cape
Kofta
Väska
Kjol
Klänning
37   229
41   305
55   368
21   205
54   330

Outfit med rött och lila

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag blir bättre och bättre på att bära färg och trivas i det. Härom veckan kände jag mig riktigt modemodig när jag bar en outfit med rött och lila. Jag inspirerades av min stilidol Victoria Beckham som också börjat klä sig i mer färg och mönster jämfört med tidigare.

Denna outfit med rött och lila är helt second hand. Byxorna hör till en lila kostym från Kapp Ahl som jag fyndade på Tradera för ett par år sedan. Även den röda skjortan från H&M är ett second hand fynd. Jag shoppade i min egen garderob när jag satte ihop den här outfiten. Hade aldrig tänkt på att jag kunde kombinera dessa två plagg men jag tycker att rött och lila funkar jättebra tillsammans. Andra färgkombinationer jag gillar är lila och gult, rött och rosa, blått och orange med flera. Ni hittar fler av mina outfits i kategorin mode.

Ha en underbar dag fina ni!Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?