Annons: Shoppa min stil

Blus
Kappa
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
Blus
Kappa
Kjol
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Gucciskärp
Kavaj
39   146
37   225
41   316
46   397
59   366

Outfit med rött och lila

Hej fina. Hoppas allt är bra med er idag. Jag blir bättre och bättre på att bära färg och trivas i det. Härom veckan kände jag mig riktigt modemodig när jag bar en outfit med rött och lila. Jag inspirerades av min stilidol Victoria Beckham som också börjat klä sig i mer färg och mönster jämfört med tidigare.

Denna outfit med rött och lila är helt second hand. Byxorna hör till en lila kostym från Kapp Ahl som jag fyndade på Tradera för ett par år sedan. Även den röda skjortan från H&M är ett second hand fynd. Jag shoppade i min egen garderob när jag satte ihop den här outfiten. Hade aldrig tänkt på att jag kunde kombinera dessa två plagg men jag tycker att rött och lila funkar jättebra tillsammans. Andra färgkombinationer jag gillar är lila och gult, rött och rosa, blått och orange med flera. Ni hittar fler av mina outfits i kategorin mode.

Ha en underbar dag fina ni!



Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?