Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Kjol
Kappa
Klänning
Skjorta
Blus
Klänning
Gucciskärp
Klänning
7   107
38   323
31   311
45   275
39   271

Styling och fotografering av vår lägenhet

Hej fina. Hoppas ni haft en underbar helg. Vi hade som ni vet en riktig fixarhelg här hemma. Nu när vi köpt en ny lägenhet är det ju såklart även dags att förbereda vår nuvarande lägenhet för försäljning. Det är redan igång. Vi har anlitat Bjurfors-kollega Marielle som mäklare och hon kommer sköta det galant. Redan på fredag kommer det hit stylister från Bjurfors stylingbolag Bjurfors Home och fotograf. I helgen har vi börjat rensa, packa och städa för att de ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt på fredag. Så spännande tider.

Eftersom jag själv jobbar på Bjurfors marknadsavdelning vet jag hur duktiga stylisterna är på att få bostaden att visa sig från sin bästa sida. Man vill flytta in i alla bostäder de stylat typ. Nästa vecka kommer Marielle fixa med själva bostadsannonsen och visningarna kan förhoppningsvis komma igång vid påsk.

Nedan en bild på hur vardagsrummet här hemma ser ut nu.

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?