Annons: Shoppa min stil

Kjol
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Skjorta
Gucciskärp
Kappa
Kavaj
Klänning
Klänning
Blus
35   145
8   166
39   343
31   320
46   285

Kök till nya lägenheten

Hej fina. Vi är igång och planerar för fullt för nya lägenheten. Känns kul att ha lite lagom stora förändringsprojekt för den. Den är superfin som den är men vi vill till exempel byta ut bänkskivan och luckorna/lådorna i köket. Köket är från Ballingslöv och det finns mycket att välja på.

Känns verkligen så spännande att flytta till nytt och större. Vi är lite inne på att ha en mörkblå färg på luckorna/lådorna i köket och sedan en bänkskiva i marmorstil (vi tänker oss laminat då det är mer praktiskt. Nedan ser ni en bild på hur köket i nya lägenheten ser ut just nu.

Hoppas ni har en underbar lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?