Annons: Shoppa min stil

Byxor
Grå kavaj
Kofta
Kjol
Ankelboots
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kavaj
T-shirt
Stickad klänning
Kofta
Boots
Kjol
Kappa
Väska
Väska
Väska
Linne
T-shirt
Klännning
Kjol
Kofta
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Knytblus
Klänning
Kavaj
Kavaj
Tröja
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kofta
Jeans
Väska
Klänning
T-shirt
Skjorta
Tröja
Knytblus
Skjorta
Linne
Halsduk
Blus
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kappa
T-shirt
Klänning
Skjorta
Klänning
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Tröja
Slacks
T-shirt
Linne
Väska
Pullover
Kavaj
Blus
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kappa
Klänning
Kavaj
Kofta
Klännning
Stövel
Kavaj
Väska
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kjol
Byxor
Kavaj
Cape
Väska
Skjortklänning
Kostymbyxa
Kofta
Väska
Väska
Pälsjacka
Väska
Slipover
Kappa
Kofta
Bag
Pullover
Väska
Kofta
Kjol
Sneakers
Pullover
Slingbacks
Kofta
Kofta
Byxor
Skjorta
Vit blus
Blus
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Pullover
Satinkjol
Klänning
Väska
Kappa
Kofta
Basker
Knytblus
Kavaj
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Kavaj
Väst
53   314
67   370
42   393
20   304
76   470

Svarta träningskläder från Hunkemöller

Svarta träningskläder från Hunkemöller
Annons: Blogginlägget innehåller reklam för Hunkemöller

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er idag. Trots att jag har fullt upp med jobb, bostadsköp, bostadsförsäljning och bröllopsplanering har jag den här veckan fått in en del träning vilket har varit jätteskönt. Mår så mycket bättre i både kropp och knopp när jag får träna minst två gånger i veckan. Kanske var det mina nya svarta träningskläder från Hunkemöller som jag fick hem i måndags som gav mig lite extra motivation?:)

Jag gillar verkligen Hunkemöllers underkläder och träningskläder. Deras produkter är alltid bekväma och fina. Sen är de oerhört kunniga också och kan hjälpa en att hitta rätt storlek och modell som passar en. Detta är faktiskt de första träningskläderna från Hunkemöller som jag äger men absolut inte de sista. De är väldigt sköna att ha på sig och att träna i. Den här gången beställde jag ett par svarta tights, en svart topp som matchar fint med tightsen, och en svart tränings-BH. Nedan berättar jag lite mer om respektive plagg.

 

Svarta träningskläder från Hunkemöller


Denna svarta tränings-BH är inte bara snygg, den är också väldigt bekväm i materialet och ger bra stöd för bysten. Den passar perfekt för högintensiva aktiviteter som till exempel löpning som jag ägnar mig en hel del åt. Du hittar den här: Svart tränings-BH.

 


Älskar dessa svarta tights. De sitter väldigt skönt i midjan och ger skön support under träningspasset. Du hittar dem här: Svarta träningstights.


Jag färgmatchar mina träningskläder och beställde även en svart träningstopp med fin öppen detalj i ryggen. Toppen sitter som en smäck på mig vilket är väldigt skönt när man rör sig. Jag får för mig att jag springer snabbare ju tightare träningskläder jag har. Du hittar den här: Svart träningstopp

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?