Annons: Shoppa min stil

Väska
Byxor
Knytblus
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Ankelboots
Klänning
Väska
Kavaj
Väst
Klänning
Knytblus
Klännning
Kavaj
Halsduk
Kofta
T-shirt
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
Byxor
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
T-shirt
Kappa
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjortklänning
Skjorta
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
Kappa
Klänning
Knytblus
Linne
Kofta
Tröja
Blus
Skjorta
Kavaj
Slacks
T-shirt
Skjorta
Kjol
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Kostymbyxa
Basker
T-shirt
Sneakers
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Pullover
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Grå kavaj
Cardigan
Kofta
Kjol
Kavaj
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
Kappa
Linne
Väska
Klänning
Väska
Kjol
Slipover
Skjorta
Väska
Blus
Byxor
Klänning
Slingbacks
T-shirt
Kofta
Väska
Boots
Väska
Tröja
Skjorta
Byxor
Kavaj
Väska
Kappa
T-shirt
Kofta
Stövel
Vit blus
Bag
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Pullover
Kofta
Kjol
Kjol
Skjorta
Jeans
Kofta
Kjol
Klänning
Blus
Manolo Blahnik
Klänning
Kavaj
Klänning
Kofta
Linne
Kofta
Pälsjacka
Väska
Väska
Klännning
Kofta
Klänning
Kavaj
Cape
Väska
Kavaj
67   325
41   385
20   301
76   465
63   451

Inbjudningskort och körschema till bröllopet

Hej fina. Hoppas allt är bra med er. Ligger lite efter med att uppdatera er med allt spännande som händer. Härom veckan hade jag och Carl ett nytt planeringsmöte med vår bröllopskoordinator Linn som driver L Wedding & Event. Den här gången gick vi igenom mitt och Carls preliminära körschema och fick även bra tips inför inbjudan som vi nu designat och fått hem i brevlådan. Linn hann ge oss bra input på vad man ska ha med och vad man istället kan lägga på sin hemsida så det inte känns som alldeles för mycket information just på själva kortet.

Vi gick även igenom det preliminära körschema och vi fick även där bra input så nu har vi kunnat uppdatera det så det känns riktigt bra. Sedan vet man ju att. det kommer bli ändringar men det känns som att vi har en bra grundplan nu. Riktigt skönt att kunna titta på hur andra bröllopspar som Linn hjälpt lagt upp sin dag för att veta hur lång tid saker och ting brukar ta.

Som ni vet har jag och Carl haft väldigt mycket på våra jobb det här året och det verkar fortsätta så. Nu har vi ju även köpt lägenhet och ska sälja vår egen så det lär inte bli mindre att göra direkt ;). Hur som helst känns det därför nu ännu bättre att ha stöd i en bröllopskoordinator som hjälper oss att komma framåt och inte glömma viktiga saker. Vilket år detta kommer att bli!

Följ gärna Linn på Instagram där hon delar en massa tips och inspiration :). Ha en underbar dag!

 

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?