Annons: Shoppa min stil

Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kappa
Blus
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kjol
Skjorta
Kappa
28   222
44   239
38   264
41   323
46   405

Vi har köpt lägenhet!

God morgon fina. Jag och Carl har köpt lägenhet! Det känns verkligen så bra. Nio stycken lägenheter tittade vi på innan vi hittade rätt. Detta var faktiskt den enda vi budade på också. Igår signerades alla papper så nu är den vår och jag kan äntligen berätta för er. Tillträdet är i mitten av juni så vi kommer snart påbörja försäljningen av vår befintliga bostad också.

Jag älskar den lägenheten vi köpt ligger högst upp i byggnaden och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Den känns verkligen som ett hem, kände direkt när jag kom in där att jag ville bo där.Följ:
Dela

2 Kommentarer

 1. Anna
  13 mars, 2021 / 15:57

  Så fint! Blir nyfiken, har ni köpt lägenhet i BRF concordia? 🙂 bor själv där och trivs super!

  • mariabusck
   Författare
   14 mars, 2021 / 19:32

   Hej Anna! Ja precis, det stämmer. Fabriksgatan 8! Härligt att höra att du trivs 🙂 Längtar SÅ tills vi flyttar in!

Kommentera


Söker du efter något?