Annons: Shoppa min stil

Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
7   104
38   321
31   311
45   275
39   271

Laroche Vin och tapas Malmö och helgen i övrigt

Laroche Vin och tapas Malmö

Hej fina. Hoppas ni har en härlig helg. Min är väldigt bra och lugn, så här långt. I fredags mötte jag upp Anna och Tina på Laroche Vin och tapas där vi blandade nytta med nöje. Vi alla är ju influencers och har en hel del spännande grejer på gång som vi planerade. Och varför inte göra det tillsammans över god mat? Det var en riktigt trevlig kväll. Läs om alla mina tidigare restaurangbesök i kategorin Restauranger.

Igår blev det sovmorgon och sen träffade jag Anna för en snabb fotografering. Jag fotade ett samarbete som ni snart kommer att få se här i bloggen. Sen gick jag och Carl en promenad till Västra Hamnen för att handla mat och vin till kvällen. Vi delade upp oss i butikerna. Jag frös rejält under vår promenad. Trodde våren kommit till Malmö för att stanna?

Sen var vi hemma hela kvällen. Lagade en god bouillabaisse och slumrade i soffan till en film. Perfekt lördagskväll ju :). Idag ska vi faktiskt på en lägenhetsvisning. Den ser väldigt fin ut, kanske något för oss? Spännande. Efter visningen ska jag träffa Anna och Carl ska iväg på cykeltur.

Ha en underbar söndag fina ni!

 

Bilder: Laroche Vin och tapas MalmöFölj:
Dela

2 Kommentarer

 1. Linnea
  13 mars, 2021 / 17:28

  Åh! Vad heter Tina på insta? Visst är det hon som lägger upp sketcher också 😊?

  • mariabusck
   Författare
   14 mars, 2021 / 19:31

   Exakt 🙂 Hon heter @mrs_lindh . In och följ!

Kommentera


Söker du efter något?